Антон Кутев: Прокуратурата обвинява сините очи на Елена Йончева, че са крали (видео)

  • 12 ноември 2018 08:19

  • 1729
  • 4
Антон Кутев: Прокуратурата обвинява сините очи на Елена Йончева, че са крали (видео)
© БНТ (архив)

Няма сериозни разделения в БСП. Вече сме в предизборна реторика. Нищо чудно парламентарните избори да изпреварят европейските. Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП Антон Кутев в сутрешния блок на БНТ.

" БСП има силите не само да предложи алтернатива, но и да я изпълни. Аз мисля, че може да се справим с властта", каза още той. 

"Знам, че в делото КТБ са замесени милиарди, как така обаче след толкова години разследвания решиха, че сините очи на Елена Йончева са крали. Тя е силна, но и беззащитна жена. Ключовите хора на прехода, които оцеляха са на свобода, прокуратурата не се занимава с тях", смята Кутев.

"Защо прокуратурата не се занимава с убийствата на жените в България или кражбата на автомобили. Всичко, което правят управляващите е писано в световната литература. Джордж Оруел го е измислил", завърши зам.-председателят на ПГ на БСП.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1729 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Сталин

2019.01.22 | 16:20

4

Ако ще и газ.....т да и червен щом е откраднала толкова много пари на пангара А на сините очи и русата коса много ще и се радват в затвора в Белене

Умник Гюро

2018.11.12 | 18:54

3

Комунистически юдейски боклук.

2018.11.12 | 09:36

2

Ааа,не ми качвате коментара,защо? Защото пиша против червената сган,организаторите на рехавите протести. Е няма да им се получи,държавата върви добре,само мързеливците и некадърните плачат!

kolxo

2018.11.12 | 08:49

1

Верно бе! Защо не търсят крадените коли, а седнали да ни занимават с едни милярди? Из квартала бродят апаши, а те ни занимават кой приватизира държавата.

Добави коментар

Водещи новини