Стефан Константинов: Не съм лъжец

  • 21 февруари 2012 17:10

  • 2077
  • 5
Стефан Константинов: Не съм лъжец
©

СДС ми искат оставката, но оставка се иска, ако човек лъже, каза пред журналисти министърът на здравеопазването Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование след като "сините" му поискаха оставката.

"Те казват, че аз съм излъгал и съм прикрил нещо. Изобщо не съм излъгал, защото много ясно казах, че 90 % от парите не са дадени за администрация на Министерството на здравеопазването и това е абсолютно така. Мога да кажа колко са за спешните центрове, колко са за центровете по трансфузионна хематология, за националните центрове, за РЗИ-ата, за домовете за медико-социални грижи. От СДС  да ми гледат изказванията и най-добре след това да дойдат да ми се извинят”, заяви Константинов.

По повод обвиненията, че е прикривал сигнали срещу „Софарма”, той каза, че е получил писмо от Министерството на финансите по темата, че Европейската комисия е отправила въпроси за държавна помощ към „Софарма” и „Софарма Трейдинг”. Писмото е изпратено вчера от Министерството на финансите, входящият номер в Министерството на здравеопазването е от днес. "Ясно е, че няма как да отговоря и да кажа нещо, след като го получавам преди тяхното искане", посочи Константинов. "Има парламентарно питане от Синята коалиция  за това кой какъв пазарен дял има и днес също съм го подписал и съм го дал. Трябва да прочетат това, което им се отговаря, а не да се опитват покрай сухото да запалят и мокрото", каза още здравният министър.

Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование съобщи още. че ще изисква да бъде направен одит на лекарствената политика и ценообразуването.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2077 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.02.22 | 20:46

5
С твоите фантасмагории за избор на екипи при раждане ти гадино ,дето си акушер -гинеколог уби толкова много български момичета идецата им.
romel

2012.02.22 | 20:46

4
ne si lajec ve ti si dolna gerbadjiiska putka
Doc

2012.02.22 | 20:46

3
Явно, народа най-сетне ще излезе по улиците, но само с мирни демонстрации май няма да стане, трябва играта да загрубее, за да разберат тия алчни, крадливи и мазни политици, че не могат да се еб*ват с тези, които им плащат заплатите и, че не са незаменими! Единствено, като усетят, как стола им яко се разклаща ще разберат, че нещата в тази страна вече са сериозни и чашата на търпението вече е преляла, че и Българина иска да води достоен живот! (Историята учи) КОРУПЦИЯ НАГЛОСТ И АЛЧНОСТ + БЕДНОСТ И ГАВРА С НАРОДА = РЕВОЛЮЦИЯ!

2012.02.22 | 15:28

2
ne si lajec ???????ti li be ????q go zaka4ete na POLIGRAF i go pitaite kolko dalaveri e napravil i kolko pari e otkranal!!!!!!togava 6te stane qsno
влад

2012.02.21 | 20:43

1
колко познато звучи това !! http://www.youtube.com/watch?v=sh163n1lJ4M&feature=related

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини