Джамбазки: Над Европа надвисва нова опасност

  • 04 ноември 2018 16:24

  • 4713
  • 10
Джамбазки: Над Европа надвисва нова опасност
© Булфото (архив)

Над Европа надвисва нова опасност - Глобалният пакт за миграция на ООН.

Това се казва в позиция на представителя в Европейския парламент Ангел Джамбазки в отговор на заявките, че България ще подкрепи документа в Мароко през декември тази година, съобщиха от пресцентъра на ВМРО. Ето какво казва още евродепутатът:

"Глобалният пакт за миграцията предизвиква сериозни тревоги и основателни опасения. Под табелата "легална миграция" се отваря широко вратата на милиони ислямисти и икономически мигранти, които ще залеят Европа. Географското положение на България ни задължава да бъдем особено внимателни към подобни документи.

Приемането на Глобалния пакт би довел до катастрофални последици за българската държава. Той ще задължи България поради геополитическото ѝ положение да създаде пътища за редовна миграция. Нещо повече, предвид заложените изисквания всяка една страна ще трябва „задължително да приема, осигурява и гарантира всеки един бъдещ мигрант“ и съответно социалната ни система би рухнала. Средствата, които са събирани от всеки един български данъкоплатец, ще отиват за издръжка на един такъв несигурен поток от мигранти, като дори се предвижда тези от тях, които нямат лични документи, да получават такива от приемащата държава и автоматично да могат да се ползват с правата на всеки български гражданин.

Подобен документ, който облечен под формата на юридически необвързващ пакт, заплашва подмяната на етническия състав както на българската държава, така и на цяла Европа. Държавите са заплашени от икономическа криза и колапс на социалните им системи. С безпроблемното предоставяне на нови лични документи за самоличност на мигрантите се застрашава международната сигурност и широко се отварят вратите за нова вълна от терористични атаки.

Позицията, която българската държава следва да заеме, е отново същата като на Унгария, която отказа да подпише подобен документ, имащ за цел да възпрепятства възстановяването на политиката на Съюза за европейска сигурност.

Приложено излагам своите опасения от конкретните текстове в документа, който съм адресирал и до нашите коалиционни партньори от НФСБ и „Атака“. Мисля, че е редно да формираме единна позиция в ОП и да я поставим на обсъждане в българското правителство. Очаквам отговорите на колегите от ОП".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4713 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2018.11.04 | 17:04

1
герб и бсп ще довършат тая кочина

2018.11.04 | 17:07

2
Управляващата коалиция е натиснала паник бутона..От всички страни й се привиждат опасности от загуба на властта..И с емигранти и без емигранти, България е малка, слаба и изчезваща..
turkey

2018.11.04 | 17:21

3
sega kato doidat migrantite sha mi lapash uia krai s pomohtite a i shte po4nat masoovi ybiistva za otceliavane

2018.11.04 | 17:25

4
Да Джамбазки има нова опасност да останеш без работа вече те виждам как на Сточна гара ми миеш предното стъкло за някоя стотинка.

2018.11.04 | 17:32

5
Никакво подкрепяне на този самоубийствен за цивилизована Европа пакт! Това, което исляма не успя да направи с войни, ще го осъществи поради глупостта на европейските политици. Меркел трябва не само да напусне канцлерския пост, а и да бъде съдена от сънародниците си за опит за унищожаване на най-силната държава в Европа!
2557

2018.11.04 | 18:57

6
просто отклонява вниманието от крадливия каракачанов
ХОМОПАРАЗИТИЗЪМ.

2018.11.04 | 19:03

7
Непрекъснато търся причината, защо населението от страни с много, ама много богати и благодатни природни жизнени условия, нахлуват към Северна Америка и към Европа. Единствено обяснение намирам в колосалната простотия, тирания, фанатизъм и на последно по ред, но първо по сила - МЪРЗЕЛ! Мързел да работиш, да мислиш, да се бориш, да учиш.
бъди разумен

2018.11.04 | 19:14

8
Джамбазки е много прав. България трябва да следва примера на Унгария и да не допуска мигранти в държавата. ИДИЛ трябва да бъде унищожена.
баща ти

2018.11.04 | 19:54

9
подпишат ли този пакт , това ще е краят.
Остап Бендер

2019.04.23 | 07:33

10

Корни,намеси се,истинските патриоти са Възраждане,дай им едно рамо,от щатните патриоти файда никакво.

Добави коментар

Водещи новини