Младен Маринов се срещна с френския посланик (снимки)

  • 31 октомври 2018 15:40

  • 492
  • 0
Младен Маринов се срещна с френския посланик (снимки)
© Пресцентър МВР

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, се срещна с Ерик Льобедел, посланик на Франция в България. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

Двете страни са споделили висока оценка за двустранните отношения и активния диалог както на политическо, така и на експертно ниво. Направен е бил кратък преглед на основните направления на двустранното сътрудничество. Обсъдена е била миграционната ситуация.

Посланик Льобедел е поздравил министър Маринов по повод встъпването му в длъжност и е отбелязал дълбокото задоволство на Елисейския дворец от отличното сътрудничество в областта на вътрешните работи. Дипломатът е изразил признание за усилията на страната ни за гарантиране сигурността на външната граница на ЕС и е изтъкнал доверието, с което френската страна се отнася към анализите на миграционната обстановка и ситуацията в областта на сигурността, предоставяни от българските партньори.

Министър Маринов е благодарил за признанието и е посочил готовността на българската страна за задълбочаване на успешното взаимодействие с френските партньори в областта на вътрешните работи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
492 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини