Ето какво ще решава кабинетът утре

  • 30 октомври 2018 20:59

  • 1779
  • 1
Ето какво ще решава кабинетът утре
© Novini.bg (архив)

Правителството се очаква на утрешното си редовно заседание да вземе решение за назначаване на Междуведомствена комисия за определяне на критериите за класифициране на язовирите по степента на потенциална опасност, съобщи пресслужбата на кабинета.

Министерският съвет ще одобри предложения за промени в Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, както и в Закона за преминаването през и пребиваването на територията на България на съюзнически и на чужди въоръжени сили.

Министрите ще приемат отчет за 2017 г. за изпълнението на актуализираната Национална стратегия за демографско развитие на населението в България (2012-2030 г.). Те ще направят и промени в решение на Министерския съвет от 2013 г. за избор на Национален съвет по цени и реимбурсиране на лекарствените продукти.

Правителството ще одобри допълнителни разходи за 2018 г. по бюджета на Министерството на правосъдието за 2018 г., вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми по бюджета на Министерството на туризма, както и допълнителни разходи на всички заинтересувани ведомства във връзка с Междуведомствения координационен механизъм за присъединяване на България към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1779 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.30 | 21:18

1
Значи няма да има Белене- а ВЕЦове! Да го духа народа, платил за неустойките!

Добави коментар

Водещи новини