Румен Радев ще обсъди с колегите си от Австрия и Румъния развитието на Дунавския регион

  • 29 октомври 2018 07:23

  • 554
  • 1
Румен Радев ще обсъди с колегите си от Австрия и Румъния развитието на Дунавския регион
© Булфото (архив)

Днес и утре държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде на работно посещение в Република Австрия по покана на своя австрийски колега федералния президент Александър Ван дер Белен, съобщиха от прессекретариата на президентството.

Във Виена президентите Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, Александър Ван дер Белен и Клаус Йоханис ще обсъдят на тристранна среща перспективите за задълбочаване на партньорството между България, Австрия и Румъния за развитието на Дунавския регион, както и теми от дневния ред на Европейския съюз, с акцент върху европейската перспектива на страните от Западните Балкани като гаранция за укрепване на сигурността в Европа. Това е втората среща на тримата държавни глави, посветена на развитието на Дунавския регион, след проведената през месец май среща в Русе, която се състоя по инициатива на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Във Виена президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще срещне и с представители на българската общност в Австрия. В рамките на работното си посещение държавният глава ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
554 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Жабока Кърмит

2018.10.29 | 09:12

1
Време е да покрякаме и в австрийското блато .

Добави коментар

Водещи новини