Мирослав Найденов: Георги Харизанов ще бъде временно отстранен от длъжност

  • 20 февруари 2012 21:50

  • 2321
  • 1
Мирослав Найденов: Георги Харизанов ще бъде временно отстранен от длъжност
©

Георги Харизанов ще бъде отстранен временно от длъжността председател на Борда на директорите на „Напоителни системи”, съобщи  министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

"Тъй като днес бях информиран от председателя на Борда на директорите на „Напоителни системи” Георги Харизанов, че в края на месец януари е имало повдигнато обвинение във връзка с дело, което е от 2001 г., след като информирах и премиера, и по предложение на самия Харизанов, той ще бъде отстранен от длъжността председател на Борда на директорите на „Напоителни системи” до приключване на предварителното следствие", обясни министър Найденов.

Последвайте канала на

2321 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мето Кмето

2013.12.18 | 09:36

1
"...Преписката за заплахата е образувана от Районната прокуратура в София още през декември 2008 г. Пратена е от Четвърто РПУ по жалба на Деница Цицелкова. Жената се оплакала, че Харизанов я заплашил през 2009 г..." Ако Миро Наденичката действително е БИЛ ИНФОРМИРАН ДА ДЕЛОТО ОТ 2001г то и той е за директно освобождаване! То след осирането с оная калинка вече е без значение какви ги плещи!

Добави коментар

Водещи новини