Марешки: Каракачанов и Симеонов са болни хора, в телевизиите канят психиатри заради хора като тях

  • 25 октомври 2018 08:40

  • 1711
  • 3
Марешки: Каракачанов и Симеонов са болни хора, в телевизиите канят психиатри заради хора като тях
© Bulgaria on air

Каракачанов е в шизофренно положение – казваше колко добре работи правителството, а тази седмица заяви, че е време да започнат да работят. В телевизионните предавания вече канят не политици, а психиатри заради хора като него и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Това са болни хора и колкото по-добре си подадат оставките, толкова по-добре за държавата. Тези хора нямат място в управлението. Това каза в сутрешния блок на Bulgaria on air лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Естествено, че се виждаме като тяхна алтернатива в един следващ парламент, където ще имаме по-голяма подкрепа, добави той.

Без оставките на Каракачанов и Симеонов правителството няма да падне. Правителството не се крепи на тях, а на програма. Ако те са върховете в техните партии и не могат да намерят по-достойни хора, това е много жалко. Достойните хора, министрите на ГЕРБ, си подадоха оставките за много по-малки неща, каза още Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1711 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Доктор Менгеле

2018.10.25 | 22:15

3
Хер Симеонофф, аз ще ти доставя подходящи медикаменти за всички увредени пардон боледуващи екземпляри. А специално за всички комунистен и юден: ще ти дам безплатен подарък-инджекция, която ще ги излекува зофорт-веднага от опасните им фобии.

2018.10.25 | 08:49

1
Марешки, не се ли усещаш че ставаш смешен?

2018.10.25 | 09:59

2
На смешниците им е в природата да се имат за велики....

Добави коментар

Водещи новини