Андрей Ковачев: Брекзит е едно от най-големите безумия на това десетилетие

  • 19 октомври 2018 11:09

  • 1018
  • 0
Андрей Ковачев: Брекзит е едно от най-големите безумия на това десетилетие
©

"Брекзит е едно от най-големите безумия на това десетилетие, а сигурно и за следващото, ако се случи". Тази позиция изрази пред  БНР евродепутатът Андрей Ковачев, според когото въпросът, който много хора вече си задават в самата Великобритания, е защо въобще се прави това.

"Все повече са гласовете за искане за второ допитване до гражданите на Великобритания, дали приемат тази сделка, която все още не съществува, и дали приемат без сделка да напуснат хаотично ЕС. Базирано на много фалшиви новини и на много дезинформация беше организиран предишният референдум", заяви той.

"Ние, останалите членки на ЕС, не можем да направим никаква отстъпка, защото решението за напускане е на Великобритания, не на ЕС, и това решение за напускане води до съответните последици", коментира още Ковачев: "Вие не можете да се откажете от някакъв абонаментен договор или план за закупуването на нещо, което всеки месец трябва да получавате, да не плащате повече и след това да искате от съответния производител да ви го доставя всеки месец, да продължава да ви го доставя".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1018 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини