Борисов за убийството в Русе: Очаквам едно голямо "извинявай" от всички (видео)

  • 17 октомври 2018 20:10

  • 21819
  • 28
Борисов за убийството в Русе: Очаквам едно голямо "извинявай" от всички (видео)
© Министерски съвет

Всички от ЕНП се извиниха за прибързаните си реакции за убийството в Русе. Очаквам едно голямо "извинявай" и от останалите, защото на базата на фалшиви публикации се направиха коментари за България. Мисля, че сега всички ще си пуснат туитове. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от Брюксел, където ще присъства на редовното заседание на ЕС.

"Не мога да предизвестя изхода на този съвет сега. В защитата на Орбан, казах, че за някои негови изказвания съм бил против. Да не повтарям упреците ми към него. Много от партиите се опитваха да използват политически бруталния случай с убийството в Русе. Имаше голямо извинявай и от страна на Вебер, и от другите колеги", заяви Борисов.

Ще настоявам да не се промени координацията между европейските институции. Няма как да се подготвим за вариант, ако няма сделка за Брекзит. И в САЩ се готвиха за урагана Майкъл, но стотици изчезнаха“.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира и темата за Брекзит. Той каза, че е бил първия лидер, който е казал, че може да не се стигне до споразумение с Великобритания.

„Това да се гордееш, че си лош пророк надали е хубаво качество. Изключително важно е за българските граждани, които живеят във Великобритания, а и за английските граждани, които живеят в България – това са над 14 000 души да намерим възможно най-добрия изход за всички, защото емоцията е силна, англичаните си тръгнаха, а не ние, но това е техния избор. И не бива да се подведем по емоциите, защото след това ще страдат хиляди хора, а и със сигурност ще се отрази на финансите, икономиката, на всичко в Европа", обясни Борисов.

"Аз съм емоционален човек, но когато взимам важни решения съм много хладнокръвен, особено по линия на сигурността. Пролиферация, тероризъм, трафик на хора, на антики ако щете, контрабандата, наркотиците – английските служби са от най-добрите в света. Системите, в които всеки един от нас като държава дава информация може и да използва тази информация. Така че особено в тази сфера, и на Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в съм обещал, но по линия на службите, ще има пълна защита. И не само защита. Ще настоявам по никакъв начин да не се промени координацията и работата между европейските и английските служби“, коментира премиерът.

Във връзка с думите на Доналд Туск, че трябва да сме готови за вариант без сделка премиерът Борисов заяви: „Няма как да се подготвим за сценарии без сделка. Това е лошият сценарий, лошият вариант и ще бъде като финансово-икономическата криза. Няма как да се подготвиш за такова нещо. Видяхте в Щатите как се готвиха за урагана „Майкъл“ и въпреки това стотици изчезнаха. Или както в неделя, аз просто съм изненадан как нашите криминални журналисти не го забелязаха – нюйоркската полиция обяви, че от 90 и коя година е първият ден без убийство в Ню Йорк – голяма радост, голяма хвалба“.

На въпрос какво следва ако още се забави това споразумение, премиерът Борисов заяви: „Ще има още един Съвет – за ноември има дата, но аз не мога да предизвестя изхода на този Съвет сега“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
21819 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2018.10.18 | 19:38

28
паразит който живее на гърба на народа тиквен парадит бб
Истината

2018.10.18 | 16:33

27
А защо, се замълча за инцидента, с битите полицаи в Гълъбово!?! "Що тъй ва", или темата за "фцете" не е интересна????
САЙТА НА ШИШИ

2018.10.18 | 16:29

26
И НЕГОВИТЕ МОДЕРАТОРСКИ ДРИСНИ ,КАТО ТРОЛОВЕ.
Христо

2018.10.18 | 10:28

25
Извинявай Тикво, но кога ще разкриете другите убийства. Изнасилвания и грабежите от циганите по селата КОГА?
Или трябва да се вдигне голям медиен шум, и да се чуе чак в ЕС, тогава бързо го разкриваме.
Българин

2018.10.18 | 07:18

24
Абе Борисов,ти голям корифей в политиката се искара,всичко ти е ясно.Този да ти се извини ,онзи да ти се извини,казах им това,казах им онова....направо да те направят господар на света ,като даваш акъл на всички.Само дето собствената си държава и народ който е на половината на Нюйорк ,мизерства и неможеш да оправиш.Навсякъде ти казват ,че сме първи по корупция и последни по свобода на словото, ти си тръгнал на другите сметка да държиш.
Българин

2018.10.18 | 07:16

23
Абе Борисов,ти голям корифей в политиката се искара,всичко ти е ясно.Този да ти се извини ,онзи да ти се извини,казах им това,казах им онова....направо да те направят господар на света ,като даваш акъл на всички.Само дето собствената си държава и народ който е на половината на Нюйорк ,мизерства и неможеш да оправиш.Навсякъде ти казват ,че сме първи по корупция и последни по свобода на словото, ти си тръгнал на другите сметка да държиш.
Margarita-

2018.10.18 | 05:57

22
G-n Borisov naroda ne Vi izvinqva za jivota na koito e obrechen;Nqma izvinenie za mizeriqta;glada ;za ubiistvata;za krajbite ;Prezident koito ne uvajava naroda koito go e izbral trqbva da se ottegli sam;I svalete tazi exidna usmivka ot liseto si-ne moje da se usmixvaw; kogato naroda ti plache;
kaki

2018.10.18 | 05:51

21
150 поръчкови убийства-неразкрити!КТБ фалира без виновни.България обезлюдява заради войната на грабителите срещу народа.Ние не искаме извинение ,а съд за виновните.
сс

2018.10.18 | 05:48

20
Това е поредното поръчково убийство на ммутрата Борисов.Видно е как всеки ден има загинали под една или дрига форма,знакови личности.До кога ще го търпим този мафиот?
Мачев

2018.10.18 | 05:34

19
От Българите не искаш извинение , нали ? На пожар започна разследването на въпросната фирма-далавераджии ,която бе разкрита от убитата в Русе журналистка, а не от "Бивол" и Томислав Дончев ,както се гърми по телевизии , интернет и вестници. Защо ли на пожар ?

Добави коментар

Водещи новини