Цветанов отвърна на Йончева: Всеки може да си потърси правата (видео)

  • 12 октомври 2018 11:53

  • 4111
  • 5
Цветанов отвърна на Йончева: Всеки може да си потърси правата (видео)
©

Благодарение на властите всеки може да си потърси своите права в българския съд и в компетентната институция, в която има отношение като Комисията по дискриминация.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в кулоарите на парламента по повод изказването на Елена Йончева, че ще съди политика заедно с Делян Добрев.

Според него в НС трябва да са по-положителни, а не само да излизат неща на база разделение.

„Уважавам г-жа Елена Йончева като разследващ журналист до момента, в който не се занимава с политика, защото вече няма тази обективност във всичко това, което беше изговорено от нея през всичките тези месеци, участвайки в нейната парламентарна група и не смятам, че някъде съм я обидил по начин, по който тя действително може да се възползва от тази си правна възможност, но това е нейно право. Нека да си направи съответните искания и каквото тя е преценила“, заяви политикът.

Цветанов обясни, че не знае за структура за поръчка на неудобни кметици.

„Може би БСП имат подобно. Защото аз си спомням много добре периода, в който действително тяхната подобна структура работеше много силно за дискредитирането на ГЕРБ и моето лично дискредитиране и факт за това е анонимният сигнал до прокуратурата за неща, за които никога не съм вярвал, че някой е сподобен да ги направи. Но те направиха така, че заведоха дело, че съм подслушвал, а се установи, че всъщност техниката няма софтуер за подслушване. Но разбира се всеки е в правото си да говори и твърди каквото поиска. Аз съм човек, който винаги уважава свободата на всеки да се изказва по свой начин. Но все пак нека да се придържаме към някакви определени норми“, апелира Цветанов.

Той коментира и бруталното убийство на журналистката от Русе.

"В хибридната атака спрямо България за убийството на Виктория Маринова бяха подведени много европейски политици, но те се разграничиха от първоначалните си думи", посочи Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ обясни, че свободата на словото е нещо, което няма никакви ограничения.

"Всеки един може да напише всичко, всеки един може да го сподели в социалните мрежи по начин, който смята за необходимо. Това, за което винаги съм настоявал е, че трябва да се придържаме към някаква политическа хигиена“, заяви Цветанов.

Според него чисто в човешки план трябва да бъдем хора, които да се въздържаме от крайни коментари, преди да е приключил крайният етап от разследването на извършеното, тежко, брутално престъпление.

„Нека да бъдем разумни и нека да не слагаме някакво разделение за това, че единият етнос прави повече тежки престъпления от другия, ако говорим за Виктория Маринова“, допълни Цветанов.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
4111 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.12 | 16:03

5
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!

2018.10.12 | 12:48

3
Народът си търси правата, седесарско изчадие, майките на деца с увреждания пак са на жълтите павета, прати' пак твоите говеда да ги бият.
червен тъпанар

2018.10.12 | 15:57

4
млък червен вампир,нямаш думата катил червеногъзест!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2018.10.12 | 12:41

2
Да всеки може да нахрани свинете щом има търговия
мииии

2018.10.12 | 12:11

1
нищо ново за червеногъзестите катили!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини