Борисов успокои: Няма опасност от етническо напрежение в Русе (обновена)

  • 12 октомври 2018 11:12

  • 5763
  • 1
Борисов успокои: Няма опасност от етническо напрежение в Русе (обновена)
© Novini.bg

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира в кулоарите на парламента дали има притеснения за етническо напрежение в Русе след случая с Виктория Маринова и разкритият убиец.

По думите му, всички необходими мерки са взети и няма причина за страх, предаде репортер на Novini.bg.Той съобщи, че вътрешният министър му докладва всичко и напомни: „Престъпления извършват и християни, и мюсюлмани, и българи, и роми, турци, всякакви, навсякъде".

Припомняме ви, че снощи в ромските махали в крайдунавския град нахлуха мотористи и джипове. Веднага бяха насочени полицейски екипи. На помощ на ОД на МВР в града е изпратена и „Жандармерията“.

В кулоарите на парламента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съобщи, че ще бъдат отпуснати 150 млн. лв. за майките на деца с увреждания. Той отказа да коментира повече темата, докато не бъдат приети промените в Законите, които ги засягат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5763 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.12 | 12:44

1
А защо да няма етническо напрежение, тъпа Тикво, да превиваме врат и да гледаме смирено надолу седесарските истъплния, както през турското робство?

Добави коментар

Водещи новини