Цветан Цветанов се срещна с представители на еврейски организации

  • 05 октомври 2018 08:59

  • 804
  • 2
Цветан Цветанов се срещна с представители на еврейски организации
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с д-р Александър Оскар, председател на Организацията на евреите в България "Шалом", д-р Максим Бенвенисти, член на борда на "Шалом" и председател на фондация "Цедака-Шалом", Николай Гълъбов, председател на Организацията на приятелите на Израел в България "Негев", Ино Ицхак, председател на Организацията на българските евреи в Израел "Ехуд Олей България" и Георг Георгиев, национален координатор за борба с антисемитизма и зам.-министър на външните работи.

Срещата бе проведена по повод една година от назначаването на Георгиев за национален координатор за борба с антисемитизма, като на нея бяха обсъдени и анализирани основните акценти от работата му.

По време на разговора представителите на еврейските организации изразиха благодарността си към правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Георг Георгиев за ангажираността им към борбата с антисемитизма и езика на омразата.

Д-р Александър Оскар изрази много висока оценка от еврейските организации за дейността и усилията на зам.- министър Георгиев, като му благодари за подкрепата и сътрудничеството. Той също така благодари и за добрите отношения между българското правителство и  Държавата Израел. По време на срещата бяха обсъдени и планове за бъдеща съвместна работа.

Последвайте канала на

Novini.bg
804 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.05 | 09:25

2
Всички комунисти и руснаци: Вън от България! В това число - и болшевишките юдеи, които избиха десетки хиляди невинни българи и заграбиха имотите им по цяла България.

2018.10.05 | 09:06

1
Долен боклук и предател. Ционистка слуга

Добави коментар

Водещи новини