Борисов се видя с българите в Ню Йорк. Хората питат какво става у нас, разказа той (снимки)

  • 27 септември 2018 12:05

  • 11929
  • 3
Борисов се видя с българите в Ню Йорк. Хората питат какво става у нас, разказа той (снимки)
© Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с българската общност в Ню Йорк.

Припомняме ви, че Борисов е в САЩ за 73-ата сесия на Общото събрание на ООН.

"Разговарях с българската общност в Ню Йорк. Хората се интересуват и питат какво се случва у нас", написа премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Фейсбук.

"По-голямата част считат, че е видимо това, което се прави в страната и че България се подобрява. Разбира се, ние си знаем, че още повече трябва да се работи за върховенството на закона и за развитието на икономиката. Обясних какви мерки предприемаме в тези посоки", написа още той.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
11929 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Adelin Atanasov

2018.09.28 | 09:52

3
Kakvi sreshti kakvi 5 leva nali kazaha che nito edin Bulgarin ne e otishul na sreshta s nego i toi bil qdosan za tova ,a i ne e bil nastanen v hotela koito posochil.
Умник Гюро

2018.09.27 | 13:18

2
Значи, докато правителството на България преговаря в чужбина за бъдещето на народа, комунистите и турците по стар обичай забиват нож в гърба. Задача номер едно е: да се приеме Закона за Защита на Държавата. Две: да се разпуснат терористичните организации БКП/БСП и ДПС, а лидерите им да се тикнат в урановите мини. Три: да се приеме истинска Българска конституция, в която няма място за сатанински и човеко-ненавистнически идеологии. Всички масонски организации в България да се разпуснат, а лидерите им да се тикнат пак в урановите мини. И... тогава Велика България ще тръгне напред.
БГ по Алеко

2018.09.27 | 12:40

1
Посмяхме се на видеото вече. Ако ви стиска, може да го публикувате.

Добави коментар

Водещи новини