Борисов: Ваньо Танов се ползва с пълната ми подкрепа

  • 17 февруари 2012 10:42

  • 715
  • 0
Борисов: Ваньо Танов се ползва с пълната ми подкрепа
©

"Господин Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната се ползва с пълната ми подкрепа, да отива да си гледа работата спокойно, и когато съдът излезе със своето решение, тъй като това със сигурност е без умисъл направено, ще се съобразим."

Това е заявил премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред министрите на заседанието в сряда, на което е бил поканен директорът на Агенция „Митници” Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната във връзка със скандала с образуваното досъдебно производство и повдигнато обвинение за изтичане на класифицирана информация.

„Използвах случая и поканих господин Танов, защото сигурно по медиите сте прочели за водене на следствие по изтичане на информация, класифицирана, според прокуратурата. Аз съм запознат със случая, информацията е такава, че ние подобна информация и в Брюксел изпращаме и тя не е някаква, която да касае военновременните ни запаси, която изтичайки да създаде някакъв, примерно, проблем. Но, разбира се, не искам да се меся в работата на независимата прокуратура, нека те да си проведат разследването, съдът да каже своето мнение”, е заявил премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

„Просто пред всички вас искам да кажа, че господин Танов се ползва с пълната ми подкрепа и да отива да си гледа работата спокойно и когато съдът излезе със своето решение, тъй като това със сигурност е без умисъл направено, ще се съобразим.
Но пък в същото време и на всички вас, и на него да използвам случая да кажа колко е важно, когато се говори и пред медиите, човек в желанието си да защити дадена своя теза, може да изпусне думи, които след това виждате какви сериозни проблеми създават. Това исках да го чуете всички, за да се знае моето становище. Така че, Танов, приятен работен ден”, заявява в сряда министър-председателят.

Последвайте канала на

Десислава Станева
715 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини