Цвета Караянчева с изказване пред парламента на Азербайджан

  • 21 септември 2018 11:05

  • 1235
  • 2
Цвета Караянчева с изказване пред парламента на Азербайджан
© Народно събрание

България подкрепя задълбочаването на диалога между ЕС и Азербайджан, включително постигането на ново Всеобхватно споразумение между тях.

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в изказване пред парламента на Азербайджан. Председателят на българския парламент участва в Баку в тържествено заседание на Азербайджанския парламент, посветено на 100-годишнината от неговото основаване. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на беше първият председател на чуждестранен парламент, който получи думата за изказване по време на официалната церемония.

България цени високо ролята на Азербайджан за повишаване на енергийната сигурност на ЕС и в частност на България чрез диверсификация на маршрутите и източниците за доставка на газ, подчерта Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя посочи, че между България и Азербайджан съществуват широки перспективи за развитие на сътрудничеството в областта на енергетиката, транспорта, селското стопанство и търговско-икономическия обмен.

Азербайджан продължава да се развива като модерна държава с парламентаризъм и мултикултурализъм, с ясна визия за бъдещето на своите граждани, посочи председателят на българския парламент. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на добави, че България цени високо отличните отношения и ползотворното сътрудничество, установени с Азербайджан. Приветстваме развитието на парламентарното сътрудничество като част от активния политически диалог между нашите две страни, протичащ в атмосфера на взаимно уважение и добронамереност, подчерта тя, цитирана от пресцентъра на НС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1235 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.09.21 | 12:19

2
Само да не си е загубила листчето .

2018.09.21 | 11:36

1
Интересно какво ли е казала тая като знаем какъв е интелекта и ?????

Добави коментар

Водещи новини