Нено Димов ще даде информация на депутатите за чистотата на въздуха

  • 21 септември 2018 09:52

  • 945
  • 4
Нено Димов ще даде информация на депутатите за чистотата на въздуха
© Булфото (архив)

Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще отговори на депутатски въпрос за чистотата на въздуха в България. Това се посочва в програмата за петъчния парламентарен контрол.

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще отговори на питане за политиката на министерството по транспониране на европейското законодателство.

Земеделският министър Румен Порожанов ще информира депутатите за финансовото състояние на „Напоителни системи“ ЕАД, както и за мерките, които предприема министерството за решаване на проблемите на тютюнопроизводителите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
945 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гасете фаровете през деня

2018.10.03 | 11:48

4
Активирани са древни аномалии от високовредните скенери инсталирнаи на нови и стари автомобили. Има милиони места с опасни еманации вклна благородни и радиоактивни газове. Има риск от рак и смърт във Всички помещенмия и сгради без естествена вентилация вкл през прозорци дограма,стени и тавани.
Лично проверих

2018.10.03 | 11:46

3
Биосферата след проливни дъждове в София на 11 07 2018 бе снимана как пречиства ускорена огромни обеми въздух вСофия.Вечерта се дишаше спокойно.
НА 12 юли 2018 София бе вече тежко повредена от автомобили камери и електромагнитни облъчватели.Целия град замириса на токсични газове.
JJIvanov geolog

2018.10.03 | 11:43

2
Тежко увредените от автомобили с включени фарове обеми с е пълнят с остро токсични газове. Преди да принудят водачите д а увреждат въздуха с включени скенери и фарове денем биосфата пречистваше всичко бързо.
Увреждат с фарове денем

2018.10.03 | 11:41

1
В България няма чист въздух . В села и градове в курорти и планини имат тежки недопустими увреждания на въздуха от дигитално терористична техника и от припокирващисе обеми от JSM kletki.Видими ясно зони тежко увреждани 24 часа от високовредни скенери инсталиранина милиони автомобили вместо доказано безредни фарове има във свсички населениместа по магистрали и пътища.

Добави коментар

Водещи новини