Цветан Цветанов присъства на среща между депутата от Германския Бундестаг Николас Льобел и младежите от ГЕРБ-София (снимки)

  • 17 септември 2018 21:37

  • 1509
  • 0
Цветан Цветанов присъства на среща между депутата от Германския Бундестаг Николас Льобел и младежите от ГЕРБ-София (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа присъства тази вечер на среща между депутата от Германския Бундестаг и докладчик за България към Парламентарната група на ХДС/ХСС Николас Льобел и младежите от ГЕРБ-София. На събитието, което се проведе в централата на ГЕРБ в София, присъстваха още представителят на ХДС към ЕНП Юнас Уакас, административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, както и народните представители от ГЕРБ и членове на НИС на МГЕРБ Радостин Танев и Галя Василева, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Днес младите хора живеят в една различна Европа, в Европа на даденостите. Затова нашата задача днес е да се борим за отстояването на тази ценности, които превърнаха Европа в едно прекрасно място за живеене“, заяви пред младите хора Цветанов, като отбеляза, че опитът на нашите германски партньори, сред които и Николас Льобел, може да бъде безценен за България.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че със срещи като тази се дава повече информираност на хора в Германия, които решават въпроси, свързани с България.

„От престоя ми в България останах впечатлен от това как пазите външната граница на ЕС. Вие освен за вашия национален интерес, работите в интерес и на европейските граждани, грижите се за тяхната сигурност“, сподели Николас Льобел. Депутатът в Германския Бундестаг уточни, че за съжаление германската общественост не е запозната с тези успехи и със стабилността в България през последните 10 години вследствие на работата на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ.

„България трябва да получи признание за тези свои усилия и успехи и това признание трябва да се изразява в приемането на страната в Шенген и еврозоната. Първата ми задача след като се прибера ще бъде да убедя своите колеги колко е постигнала България. Тези успехи трябва да се популяризират“, подчерта Льобел.

По думите на германския депутат днес Европа е изправена пред много предизвикателства, като едно от най-сериозните е справянето с бежанския въпрос. „Виждате какво влияние оказва тази тема на всяка страна. Дори в Германия, която винаги е била пример за стабилност, тази тема проточи преговорите за съставяне на правителство след изборите“, коментира Николас Льобел. Той бе категоричен, че иска Европа да се запази такава, каквато е днес – с отворени граници. „Имаме нужда от миграция, но тя трябва да бъде управлявана“, допълни той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1509 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини