Данаил Кирилов с коментар за днешното отсъстие на Лозан Панов от НС

  • 12 септември 2018 18:40

  • 2136
  • 0
Данаил Кирилов с коментар за днешното отсъстие на Лозан Панов от НС
© БНТ

Уважените жалби за правосъдие тази година са повече от 200.  Да, Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет днес не беше в зала. Вчера около 12 часа Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ми се обади и заяви, че Панов е бил поканен по телефона, наравно с всички други. Главният съдебен инспектор Теодора Точкова бе уведомена днес сутринта, но все пак дойде. Това заяви депутатът от ГЕРБ и шеф на Правната комисия Данаил Кирилов в предаването "Още от деня" по БНТ.

Припомняме, че днес депутатите отложиха гласуването на докладите за дейността на съдилищата за 2016 и 2017 г. Причината, която бе изтъкната е отсъствието на председателя на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет

"Ветото на президента върху промените в Административнопроцесуалния кодекс не беше изненадващо", каза още той. 

"Искам да разсея внушенията, че се възпрепятства достъпът на хората до правосъдие. Таксата за граждани става от 15 на 70 лева, но за втора съдебна инстанция. Първата инстанция остава с такса 15 лв. При всички положения ще се подобри работата. Предвиждаме норма и за освобождаване от такси за лица, които не могат да си ги позволят", разкри Данаилов.

"Гарантираме правото на всяка една страна да поиска открит процес", коментира депутатът от ГЕРБ.

"Нямаме решение на ПГ за царския дворец „Врана“, моето мнение е, че въпросът е правен и исторически, той касае степента на разумно уреждане на имота", допълни Кирилов.

"Ще подкрепим решението на Бойко Борисов за министерските оставки", завърши Данаил Кирилов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2136 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини