Цветан Цветанов: Толерантността в Родопите трябва да бъде съхранена и да се превърне в политики за хората (снимки)

  • 09 септември 2018 17:09

  • 2402
  • 4
Цветан Цветанов: Толерантността в Родопите трябва да бъде съхранена и да се превърне в политики за хората (снимки)
© Фейсбук

Благодаря на всички хора в Родопите за тяхната толерантност. Тази толерантност трябва да бъде съхранена и да се превърне в политики за хората. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който днес посети събора на велинградското село Грашево, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветанов е бил придружаван от народния представител от ГЕРБ-Велинград Димитър Гечев, областния координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, кмета на община Велинград д-р Костадин Коев и кметове на кметства от община Велинград.

Традицията да се организира общоселско събиране в местността "Поляните" датира от 1997 година, но е прекъсната през последните три години и сега се възобновява.

"Благодаря на кмета на с. Грашево Асен Мастев за неговата енергичност и смелост да търси решения на проблемите на селото на най-високо ниво. Благодаря и на кмета на Велинград д-р Костадин Коев за това, че в управленската си програма е заложил проекти за всичките 19 населени места в общината, в които живеят над 42 хил. души", е заявил Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той е поел ангажимент ПГ на ГЕРБ да дари средства, с които ще бъдат закупени нови легла с детски модули за детската градина "Кокиче" в с. Грашево". Цветанов е обещал да съдейства за отпускането на средства за ремонт на пътя Грашево-Мечо корито-Асанова махала-Кръстава-Горно Бирково, който е с дължина над 20 км, като за целта ще бъде актуализиран проектът в община Велинград.

Станало е ясно, че първият етап ще започне още догодина. "Когато правителството и парламентарното мнозинство са стабилни, е стабилна и държавата. Това позволява да се възползваме пълноценно и от европейската солидарност и да решаваме проблемите на хората по регионите. По време на управлението на ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г у нас има тенденция за отлична събираемост на приходите, което на свой ред ни дава възможност да търсим решение на въпроса с пътищата, да развиваме районите и да осигурим на жителите им достойна среда за живот", е посочил Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2402 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Някой си

2018.09.09 | 19:09

4
Защо Цветанът на мисълта досажда без потури и калпак на народа?
Напоследък хората не могат и един събор да си направят без да изскочи от някъде тоя възпитаник на помощното и ВИФ.
действащ агент на МОСАД и ЦРУ

2018.09.09 | 19:03

3
което, ще рече за чужда държава.Свяка нормална държава щеше да го ликвидира веднага за предателството.

2018.09.09 | 18:50

2
Аз огладнях и ще вечерям малко толерантност

2018.09.09 | 17:23

1
Брей ,където погледнеш все тоя глупак Цвъки !!! Майките започнаха да плашат вечер децата си с него да заспиват .

Добави коментар

Водещи новини