Меглена Кунева обвини Бойко Борисов в подлост

  • 16 февруари 2012 09:01

  • 3414
  • 15
Меглена Кунева обвини Бойко Борисов в подлост
© Булфото

„Обвиненията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г срещу мен за ACTA са много отчаяни опити да се извъртят подло от носенето на отговорност. Беше казано и от европейската комисия, че аз няма нищо общо с преговорите по ACTA". Това каза пред bTV Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя самата разбрала за АСТА сега.

"Г-н Борисов, не може ли без подлости?", попита Кунева по повод обвинението, което тя получи, че е била наясно със споразумението АСТА.

"През 2008 г. се започва работата по тази тема", уточни Кунева. По думите й преговорите се водят от ресорния комисар плюс страните-членки. Те са видели за какво става дума, имало е дебат в обществото и са казали, че се оттеглят. "Българското правителство не знае какво преговаря, или не преговаря въобще", установи тя. Трайков се опитал да се измъкне, казвайки, че това е моя вина, смята Кунева.

Според нея се изпуска проблемът как ще се защитят авторските права и пиратството. Иначе има последователна политическа подлост непрекъснато да се търси някой друг виновен. Само преди няколко месеца тя била обвинена и за дизела. "Това е нелепо и ми е обидно", каза тя и допълни, че начинът, по който се изложи българското правителство, е безпрецедентен в Европа.

"Аз участвам в политически битки, но не го правя заради ГЕРБ, а заради хората. Мога единствено да кажа, че не седим и гледаме, а участваме активно, имаме мнение и го споделяме", сподели още Кунева. "Партията идва тогава, когато има цел и отчетлива нужда от представителство на хората. Аз съм все по-решителна", зарече се тя.

Тя каза, че не я блазни т.нар. роля на балансьор, тази дума се омърси много в българския политически живот. "ГЕРБ е балансьор - балансира с ДПС с продажбата на Булгартабак и с БСП по други важни въпроси", каза Кунева.

Последвайте канала на

3414 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
***Истината за КОМУНИЗМА***

2012.02.17 | 23:31

15
Комунистите (в това число и Първанов) не приемат за законно свободното мисленето,интересите и свободата на хората във всеки аспект.Независимо дали мнението ти е повече от правилно и близко до ума на нормален човек да се сети или да го каже.Народа им е длъжен да пропувядва техните мнения,решения,интереси и закони независимо дали иска или не.В противен случаи изливат цялата си помия върху тях и го отнасят семейството та чак и целия род заради това че са нарушили техните правина и свещенни ценности.Всяко едно дори различно МНЕНИЕ на всеки един на земята което е в различие от комунистическите правила които ги засягат е НЕзаконно мнение.Комунизма = на ДИК-ТА-ТУ-РА ,а тя е = на Македония,Ирак,Египет,Либия ..... и т.н.Както Първанов каза "Как смее някои да обижда по този начин моето семейство което е от такава уважаваната класа в България"(абеее путиооо утре ще кажеш че си собственик на държавата и с това ли трябва да се съобразяваме ,човека изразява мнението си беее и от това ли ще лишиш народа си).За това по развитите страни У-ВА-ЖА-ВАТ различното мнение без значение дали е правилно или не ,достатъчно е само да го приемеш ,но не и на всяка цена да смяташ че е правилно.Това е въпрос на собствената ти гледна точка, която никои дори и комунистите имат право да ти я отнемат.Точно обратното Борисов и ГЕРБ правят те дават СВО- БО- ДА на чуждото мнение,различните гледни точни,правото да решиш сам и да избереш интересите си това е чиста ДЕ-МО-КРА-ЦИ-Я.Това е най-добрия вариянт за всяка държава,а комунизтите отричат съществуването на ДЕМОКРАЦИЯТА (защо решете Вие) Да живее Демокрацията и свободното мнение
Леко деградирал

2012.02.17 | 23:31

14
Тази позорна личност Кунева няма право да говори.Който и да беше друг...добре.Но не и тя.
джъдж

2012.02.17 | 21:04

13
Г-жа Кунева ,очевидно страда от амнезия /тя самата разбрала за АСТА - сега?!/ - в списъка с лица ,участващи в кръга на преговорите ,на няколко места фигурира и нейното име .

2012.02.17 | 16:18

6
Ама верно ли си толкова тъп, или се правиш? Участвала била в преговорите - след като е официално лице, ще участва естествено?! НО КОЙ ПОДПИСА АСТА??? ТРАЙКОВ!!!

2012.02.17 | 21:04

12
ДА ЕБА МАСТИЯТА ДА ЕБА
Йорданов

2012.02.17 | 16:50

11
ПАРТИЯ ГЕРБ Е ПРЕСТЪПНА МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, А ЧЛЕНОВЕТЕ И СА СЪУЧАСТНИЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, ВРАГОВЕ НА БЪЕЩЕТО И ДЕЦАТА НИ, ПАРАЗИТИ ВЪРХУ ГЪРБА НИ - ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ, ЗАБРАНЕНИ, ИЗЧИСТЕНИ ОТ СВЯТОТО ЛИЦЕ НА РОДИНАТА НИ !!! ГЕРБ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ СА ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
умника Йорданов :):)

2012.02.17 | 16:17

2
Това силно емоционално , но слабо рационално пасквилче дори и редови член на актуалната БКП не може да го измисли - будиш само съжаление! Следващия път кажи да ти напишaт нещо по-смислено и съдържателно:):)-това и за отчетно-изборно събрание на другарите антифашисти не става!
РАЗКРИТ СИ!!!

2012.02.17 | 16:49

10
хе хе хе,джъдж,Йорданоооооов,владо-ЧЕТИРИ именаЕДИН ДРАСКАЧ!-ХАХАХА
хе хе хе

2012.02.17 | 16:49

9
По същата логика бих могъл да кажа Даниела , Йорданов,Разкрит си , Глупав гербер и т.н. са едно и също лице - плоско нали хе хе хе! Ако така ще се отчиташ пред гей Сергей доста вазелин ще ти трябва, по добре ходи си играй с пръчката в банята хлапе -хе хе хе
Даниела

2012.02.17 | 16:18

8
Още един път правителството, начело с Бойко Борисов доказва не само арогантността си , но и инфантилността си. След като от известно време медиите и интернет пространството бяха заляти с коментари, документи, за това кои евродепутати да обсъждали АКТА, ГЕРБ и техните защитници упорито искат да игнорират факта, че ТЕ СА ПОДПИСАЛИ СПОРАЗУМЕНИЕТО. Дори всички евродепутати от другите политически партии да са гласували за АКТА в европарламента (а това не е така), това не променя факта, че Трайков и посланика в Япония са подписали. ТАКАВА НАГЛОСТ ,като герберската няма.
джъдж

2012.02.17 | 16:18

7
Здравейте Даниела. Всъщност ,това което казвате е вярно - когато си съучастник / дори и във финалния етап/ в едно престъпление ,носиш солидарна отговорност заедно с другите участници. Затова и написах ,че не би било лошо ,Трайков да си подаде оставката. Проблема на Кунева и на БСП е ,че те се правят на паднали от Марс ,опитват се да ни убедят ,че никога /ама никога !/ нито са чували , нито са виждали текстовете на този прословут документ. След като ,вече всички са наясно ,че това не е така - те продължават да се опитват ,да ни правят на глупави. А ,това дразни! Лек ден.

2012.02.17 | 16:18

5
Крадливо племе са това ГЕРБ, по-крадливи от всички предишни, крадливи и нагли , и тая кифла на Здравната каса 12000 си прибрала бонус.Мръсници
dido

2012.02.17 | 16:18

4
гледах я с огромен интерес !Не случайно милиционерите и пожарникарите се страхуват от нея !
пръмов

2012.02.17 | 16:17

3
кунева-пръмова е най-гнусната свиня.да и сера в кривата уста

Добави коментар

Водещи новини