Политолог: Облаците над правителството се сгъстяват

  • 31 август 2018 14:57

  • 3169
  • 5
Политолог: Облаците над правителството се сгъстяват
©

С оставките на Николай Нанков, Ивайло Московски и Валентин Радев става това, което от няколко месеца насам прогнозираме - че протест по протест, скандал по-скандал облаците над това правителство се сгъстяват.  Както е добре известно, те се сгъстяват най-вече наесен.

Това коментира в ефира на БНР политологът Първан Симеонов.

„Министър Радев доста отдавна, струва ми се, загуби доверието на част от по-полицейски ориентираните среди в самия управленски микс. Неведнъж в близки до властта издания са излизали доста критични материали за него. Струва ми се, че тяхното авторство беше в среди около г-н Цветанов, който, мисля си, продължава да разглежда себе си като специалист в тази област – нещо като вътрешен министър в сянката. За Московски не знам на каква фаза са следствените, потенциалните съдебни и т.н. действията. Тоест не ми е ясно дали министър Московски също след онзи трагичен инцидент, които му се случи, може би не беше поел този път. Нанков може би до известна степен е съпътстваща жертва в това, но как въобще можем да си позволим да говорим за съпътстващи, когато има реални жертви“, заяви Симеонов.

Симеонов не изключва някоя от оставките да не бъде приета в НС, но според него е „по-вероятно“ те да минат.  Въпросът обаче е и кой ще наследи министрите. 

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена се ползва с огромно доверие от страна на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и отива обикновено в най-тежките сектори, обясни той и я определи като „една от опорните на публичния образ на това управление“ .

,,Въпреки това тя не е нов играч, а българите търсят нови лица в такива ситуации'', посочи анализаторът, според когото „Обединените патриоти“ нямат интерес да клатят властта в този момент.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3169 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.09.02 | 12:01

5
Не знам какво се сгъстява над правителството, но на теб май ти се е разредил мозъка от наркотиците.
Умник Гюро

2018.08.31 | 18:43

4
Ненаказан в България остана бащата на Фатмака Радев, който удари невинен инвалид с колата... Корупцията, другарю Фатмак, започва с вас!!!

2018.08.31 | 15:52

3
ГРЪМ ДА ГИ УДАРИ.

2018.08.31 | 15:14

2
Всички герботикви на боклука и на свинете ! Най - голямата Тиквомутра на съд и пожизнен затвор за геноцида над българите и многобройните му престъпления !
опорна то4ка

2018.08.31 | 15:11

1
Всичкото трол - Строй се на баламатума!! Да се внушава:" Правителството всеки момент ще се разпадне"!! Зайграйте по чевръсто тролчета изроди мои!! Ай че Аамбубата е изгладняла за общите пари

Добави коментар

Водещи новини