Цветанов се убеди отново колко сигурна е морската ни граница (снимка)

  • 23 август 2018 13:24

  • 1574
  • 2
Цветанов се убеди отново колко сигурна е морската ни граница (снимка)
© Фейсбук/Цветан Цветанов

Зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посети заедно с председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер и министъра на вътрешните работа Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 Регионална дирекция „Гранична полиция“ в Бургас.

„Там на място бяхме запознати с дейностите по охраната на черноморската ни граница“, информира той във Фейсбук.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

„По време на нашето посещение ни бе представено как функционира Черноморският граничен координационен и информационен център. Стана ясно, че посредством ЧГКИЦ в регионалната дирекция се извършва денонощно наблюдение и контрол на корабния трафик в морските пространства. Също така с колегите бяхме информирани за успешно приключилото участие на служители от РДГП – Бургас в операции, координирани от Европейската служба за гранична и брегова охрана.
След края на това изключително ползотворно посещение за пореден път се убедих както във високото ниво на организация на работния процес в регионалната дирекция, така и че сигурността на морската ни граница е гарантирана“, поясни той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1574 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.08.23 | 14:44

2
ЦЕЦО ДА ИМ РАЗКАЖЕ ,ЧЕ Е ВНУК НА АКТИВНИ БОРЦИ И ЗАЩО Е ПРИЕТ В НСА БЕЗ ПРИЕМЕН ИЗПИТ.

2018.08.23 | 14:43

1
НЯМАТЕ САМОЛЕТИ,ХЕЛИКОПТЕРИТЕ ПАДАТ КАТО ЗРЕЛИ КРУШИ И ПОГРЕБВАТ ЕКИПАЖИТЕ СИ.А ЗА 100 ГОДИШНИЯТ ДРЪЗКИ ДА НЕ ГОВОРИМ.И КОЛКО ТОЧНО Е СИГУРНА ГРАНИЦАТА??????

Добави коментар

Водещи новини