Областният управител на София се срещна с руския посланик

  • 20 август 2018 14:21

  • 1159
  • 4
Областният управител на София се срещна с руския посланик
© Областна управа - София

В непринудена и приятелска атмосфера премина работната среща на Областния управител от Атака Илиан Тодоров и Посланика на Руската Федерация в България Негово Превъзходителство Анатолий Макаров.

Илиан Тодоров сподели своите отлични впечатления от пребиваването си в побратимената на Софийска област – Ленинградска област, както и намеренията и договореностите за бъдещи взаимоотношения, като изпълзва възможността да изкаже лична благодарност на Негово Превъзходителство за активността и съдействието при организиране на посещението в Санкт Петербург, съобщиха от пресцентъра на областния управител. Негово Превъзходителство изрази своята подкрепа към областния управител за ангажираността му при провеждане на националната политика за опазване на войнишките паметници, голяма част от които са на загинали руски войници и военачалници. Обсъдени бяха и въпроси засягащи изразеното желание на общини от областта да бъдат създадени контакти с общини от Руската Федерация, за което Посланик Макаров се ангажира лично. Посланик Макаров изказа увереност, че със своите последователни и конкретни действия Областният управител ще продължи създадените добри взаимоотношения на двете страни на Регионално ниво.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1159 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.08.21 | 09:11

4
Комунистите от БСП целуваха рязаните пениси на турците... на Орлов мост. Фак офф, русофилски престъпници. Ще ви натикаме всички в Урановите мини.

2018.08.20 | 21:39

3
Само така Илиане ! Сменяй онзи простак ТИКВАТА !
Възмутен

2018.08.20 | 21:03

2
Тоя пък кой го направи областен. Аман от предатели. Щял да се побратимявас.С
кого бе аланкоолу? Ти в ЕС и НАТО ли си или в СИВ и Варш. договор? Вън руснаците от Б-я!

2018.08.20 | 17:42

1
Каква е тая шарена риза?

Добави коментар

Водещи новини