Разпитват журналист за случая в Мировяне

  • 15 февруари 2012 06:19

  • 6141
  • 17
Разпитват журналист за случая в Мировяне
©

Разследващият журналист Васил Иванов ще бъде поканен на изслушване в парламентарната анкетна комисия срещу полицейското насилие. Това решиха депутатите от спецкомисията на първата си сбирка.

Повод им даде материал на Иванов за случая в Мировяне, когато полицаи нахлуха при семейство, а намериха едва 5 кутии цигари.

Депутатите ще се занимаят първо с убийството на Мирослава от Перник. В четвъртък ще поканят на изслушване всички представители на реда, присъствали на самоубийството на Стойчо Стоев, който бе основният заподозрян.

Тъй като опозицията бойкотира комисията, ГЕРБ реши да ги покани с писма да си зададат въпросите писмено.

Последвайте канала на

6141 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
sdfg

2012.02.15 | 23:41

17
Що бе?Вашето божество Бойко не беше ли комунист,не беше ли отказал да се деполитизира през 1990г. като пожарникар и затова напусна,не беше ли най-близкия на Бай Тошо,не беше ли основател на СИК?И защо си мислите,че всеки,който е против абсурдното ви управление,е комунист?Have a nice day....
Даниела

2012.02.15 | 17:26

16
Това е направо безумие. До дребните душици: Какво заклеймявате и какво аплодирате - Полицейско насилие на обикновени хора, дори да са търговци на цигари без бандерол, те не са закорявали престъпници. Та те маргините не бяха арестувани с просване и ритници.Замисляте ли се , специално за тези показни акции с цигари, кои арестуват? Хора с 5 кутии или 20 стека, а защо не задържат тировете?Умело правителството използва злобата , оглупяването и страха на голяма част от народа.
Н

2012.02.15 | 15:48

11
Даниела ти явно не си гледала предаването хванали са 5 кутии защото са изнесли баковете през задна врата за което потвърди една от комшийките им а тировете с цигари ги движат тяхните шефове а що касае насилието в медицинското на този недоказан все още престъпник пише ,че имал 0.8 мм зачервено място над окото и 1.5 см зачервяване около коляното това може да се получи от ухапване на комар но не и от полицейско насилие.... предполагам можеш да се досетиш какво може да се случи ако един добре натрениран мъж около 100 кг. те удари или ритне? може да бъдеш сигурна ,че ако не ти начупи кокалите то поне трайно ще те насини.... малък или голям престъпник няма както няма бивш негър,бивш генерал и бивш педерас.... 1,2 кутии 5 бака или тир цигари все си е престъпление или искаш да кажеш ,че ако пребиеш стара жена и и откраднеш 5-те лв. е по -малко престъпно от колкото ако и откраднеш 5000......... и на мен ми се гади от такива псевдо защитници като теб ни ви търпя някакси
Браво на Васил

2012.02.15 | 17:26

15
Браво на Васил, страхотен репортаж! На хората с повече от два пръста мозък в главата отдавна им беше ясно, че тия неандерталци са скалъпили цялата тази история- поради какви причини и кой ги подкрепя - хайде Васко да поразнищи още малко Много ми е интересно всичката стадото, което побърза да обвини МВР и Цветанов в полицейско насилие без никаква информация или доказателства какво ще блее сега.
ПРАСЕТАТА НАЧКОВИ

2012.02.15 | 17:26

14
Срамна работа…. Вместо да заклейним престъпленията на семейство Начкови, се намериха пишман журналисти и политици да ги защитават, и да плуят по полицията и държавата.Не знам защо голяма част от Българското общество винаги е съпричастна с престъпниците , а не със жертвите?!Найстина се чудя що за хора защитават начкови след като половин София знае за престъпленията им?
Даниела

2012.02.15 | 16:36

12
Жертвите??!!!!О, те са семейство серийни убийци, педофили и произвеждат амфетамини и зарибяват деца от детските градини. Повдига ми се от такива като вас
fen 1

2012.02.15 | 17:25

13
Поръчков псевдо-журналист!
В отговор на кухия фен1 и въшльото Blur

2012.02.15 | 14:54

6
пръдльо защо пишеш след като не си на ясно??васил е звезда в нашата журналистика.поръчков журналист беше васа ганчева,тя и за това си отиде от срам че я разобличиха.васил иванов заслужава единствено адмирации!!!
buhal

2012.02.15 | 15:48

10
Абе само като ги погледне човек тия Начковите и не му ли става ясно що за чишити и селски тарикати са,оная жена му омазаната с виолетови червила и грим като някаква магистрална жрица,той с неговото мучене и мънкане,жалкото е че по тия села има адски много такива като тях,местните дирибеи,заможните селяндури,боклуци такива,малко им е било шамаросването....
Blur

2012.02.15 | 14:56

9
ПОДЛОГА,само това може да се каже за тоя "журналист".Само не знам от Нова що си траят,а не го изритат това бойковистче и да си ходи в партийната ТВ7.

2012.02.15 | 14:56

8
Май истината нещо не ти изнася, както и на целия колмунистически хор дето вкупом се впуснаха да защитават тая измет. Паметта ви е много къса - по-голямо полицейско насилие от комунистическото няма.
челопеч

2012.02.15 | 14:55

7
Знаете ли кой е васил иванов - спомняте ли си случая с войничето дето му завряха старите войници компресор в задника и го надуха в началото на 90-те години. Тоя мръсник е един от старите войници,които се гавреха с момчето!
?????

2012.02.15 | 14:54

5
Доколкото разбирам говорим за "полицейско насилие", а не за това дали Начкови са виновни или не. Първосигналното мислене на народа и управниците му пак обърна темата. Съда ще реши за Начкови, не "журналиста" Васил Иванов.
СРАМ

2012.02.15 | 13:45

4
Много голям процент от българското общество по манталитет и меслене, са същите като семейство Начкови. Какъвто народа, такива и управниците ни. Тримата псевдо политици, г-н Станишев, г-н Костов и г-н Местан, които адвокатстваха на сем. Начкови цяла седмица са олицетворение на народа ни. Без да си направят труда да проверят случая, си направиха труда да оплюят управляващата партия и всички полицаи от най-големият началник до последния постови. Това им държане показва само едно, а то е че тези хора не са политици които да правят живота на хората по добър, а са пладнешки обирджий домогващи се до властта с всички средства та дори и да трябва да защитават такива цирей на обществото като сем. Начкови. В интервюто на Васил Иванов имаше един интервюйран, които е доста добре запознат със схемата за контрабанда на цигари и каза нещо много важно, а именно „МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ ПЕТЪР НАЧКОВ, А ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ НА НЕГОВИЯТ АДВОКАТ“. Дали тези трима псевдо политици пък не адвокатсваха на тези „НАЧАЛНИЦИ“ които пълнят партийните им каси по време на тяхното управление. Докато даваха цяла седмица тази дандания по всички медий зададохте ли си един въпрос, а именно колко от вас ако имате нужда или проблем и отидете и почукате на вратата на някоя медия ще ви обърнат внимание и вашата история ще бъде показана по телевизията. Отговорът е че в момента в които съобщите за проблема си, историята ви ще бъде хвърлена в кофата за боклук. Но в случая със сем. Начкови много угодно историята им се показваше във всички централни новини. Нали знаете крушката си има опашка. Що се отнася до министър Цветанов той пък от своя страна не се опита по никакъв начин да защити полицаите а само повтаряше че ще разследва и ще проверява, та на края се наложи полицаите сами да се защитават в предаването на В. Иванов и да се кълнат в децата си че на са били цирейте Начкови. Ако забелязахте те се заклеха, а сем. Начкови не посмяха. И на края, господин министър Цветанов, вместо да бръщолевите простотия след простотия по време на интервю, най на края си влезте в ролята на министър и недейте с тъпите си изказвания и заповеди да превръщате българската полиция в сладкарница „Захапно петле“, защото в полицията не се раздават бонбони, пасти и кафета , а се задържат извършители на престъпления и това не става с усмивки а с много денонощна работа и понякога с малко сила. Дано не сте такъв министър, какъвто полицаи сте бил.
Гочо

2012.02.15 | 13:45

3
Неграмотник, стига си копирал този текст из различните новини. То не стига, че няма и един ред без грешка написан, че и нищо не се разбира какво искаш да кажеш.

Добави коментар

Водещи новини