Борисов и главният секретар на МВР откриха реновираните сгради на районното управление и пожарната в Нови пазар (снимки)

  • 28 юли 2018 16:52

  • 3669
  • 5
Борисов и главният секретар на МВР откриха реновираните сгради на районното управление и пожарната в Нови пазар (снимки)
© Пресцентър МВР

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разгледа днес сградите на пожарната и на полицията в Нови пазар, реновирани по Оперативна програма "Региони в растеж". На кратката церемония по символичното им откриване присъстваха също главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, директорът на ОДМВР – Шумен старши комисар Ялчън Расим и директорът на РД "Пожарна безопасност и защита на населението" - Шумен комисар Иван Иванов, съобщават от пресцентъра на МВР.

Условията на работа са едно от основните неща, които мотивират служителите и правят по-лесна и резултатна работата им. От нас и ръководството на ОДМВР - Шумен се иска добра организация и планиране на работата, за да може хората да се чувстват сигурни и спокойни, посочи главен комисар Маринов, след като направи оглед на реновираната сграда на полицейското управление.

Ремонтът и обновяването на сградите на полицейското управление и районната пожарна служба са осъществени по проекти по Оперативна програма "Региони в растеж" На сградата на полицейското управление е ремонтиран покривът, изградена е външна рампа, топлоизолационна система, монтирана е нова дограма, извършен е цялостен ремонт по стените и таваните. Подменени са настилките по подовете и са ремонтирани всички санитарни помещения. Водопроводната инсталация е сменена, осветителните тела са подменени с енергоспестяващи. Изградена е пожароизвестителна инсталация, подменени са всички вътрешни врати. Стартът на санирането на районната пожарна служба беше даден през месец октомври 2017 година. Поставени са топлоизолация, нова отоплителна система, осветление, подменена е дограмата. Извършено е конструктивно укрепване на сградата, подменени са ВиК и ел. системите. Пожарната служба в Нови пазар обслужва територия от близо 600 000 кв. м в две общини – Нови пазар и Каспичан, в които живеят 28 000 души. На територията, която обслужва, са разположени близо 13 000 хектара гори, важни пътни артерии, както и НИАР- Мадара и НИАР- Плиска.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3669 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ноно

2018.11.03 | 03:24

5
Крадливите и лъжливи тиквите на пюре!

2018.07.28 | 17:55

1
Нова боя и нова дограма, хей ти поредна жълта новина.

2018.07.28 | 21:07

4
ченгето бачка, това някакъв виц ли е ?

2018.07.28 | 20:55

3
какво викаш вътре ченгето бачка с лаптопа на жена си?

2018.07.28 | 20:53

2
епа герб са си платили

Добави коментар

Водещи новини