Делян Добрев: Край нямат фалшивите новини от Елена Йончева (видео)

  • 27 юли 2018 12:50

  • 2708
  • 2
Делян Добрев: Край нямат фалшивите новини от Елена Йончева (видео)
© parliament.bg

Край нямат фалшивите новини от Елена Йончева. Това каза на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по повод казаното от говорителя на ПГ на БСП Елена Йончева, че документите за "Кумгейт" са изпратени в Специализираната прокуратура.

Имам един единствен въпрос към Йончева и тя трябва да отговори - съдружник ли е тя на Цветан Василев, имат ли те обща фирма, имали ли са такава и имат ли към момента. Имам чувството, че Йончева е най-големият специалист по фалшивите новини. Това е мое обосновано предположение. Показа ли тя това постановление, което е размахвала в парламента, да видим дали изобщо има нещо общо с казаното от нея. Не съм го чел, но съм убеден, че няма как в него да пише това, което тя говори, просто защото това не е истина. Това са поредните фалшиви новини и клевети. Доста е неадекватно да коментираме фалшиви новини, но явно целта им е точно това, заяви Добрев.

Заведох дело срещу Елена Йончева още преди месеци. То в момента се движи процесуално. Има 16 различни случая, в които тя ме е наклеветила, да не кажа набедила. Не съм сигурен дали днешното изказване не е набеждаване, това ще го проверяват юристите. Ще добавя и него като 17-ти иск срещу нея, каза още депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2708 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПЕДАЛ ГЮРО

2018.07.27 | 19:09

2
ХЮМНЕ
х

2018.07.27 | 13:32

1
Елена изгорЕ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини