Славчо Велков: Хората се съмняват, че има чума по животните им

  • 20 юли 2018 07:56

  • 2575
  • 1
Славчо Велков: Хората се съмняват, че има чума по животните им
©

Хората се съмняват, че има чума по животните им и имат основание за това. Погрешен беше подходът, ако действително има епидемия. Имаше лоша и недостатъчна комуникация от страна на държавата. Това каза депутатът от БСП Славчо Велков в ефира на БТВ.

„Признакът че е допусната грешка, е фактът, че вече има оставки. Дано чумата по преживните животни не се окаже като ишиасът на един европейски чиновник“, добави той.

„Решението на КЗК показа, че парламентарната комисия за ЧЕЗ е работила добре и даде резултат. В нея възникнаха много въпросителни и не се даде отговор за финансирането на сделката. Това решение устройва обществения интерес“, категоричен беше Славчо Велков. „От отговорите, които получихме от чешка страна, държавата е знаела. Имаше отношение, но това беше прикрито“, добави той.

По повод твърденията, че е имало събрани 1,6 млрд. лева по време на служебния кабинет, Велков каза: "Това е част от войната на правителството към президента. Това може да се провери. Това са опити да се отклони вниманието на обществото. Това е опити за дискредитиране на политическия опонент и не би трябвало да обръщаме внимание".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2575 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
!

2018.07.20 | 09:01

1
И аз се съмнявам в БСП, защото комунягите лъжат като цигани.

Добави коментар

Водещи новини