Гранична полиция залови след денонощия преследване каналджии с два джипа, превозващи 26 души

  • 18 юли 2018 10:35

  • 6570
  • 0
Гранична полиция залови след денонощия преследване каналджии с два джипа, превозващи 26 души
© Булфото (архив)

Поставената от вицепремиера Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността тема за идващите тайно у нас мигранти със самолети коментира и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Пред колегите си преди старта на редовното правителствено заседание той съобщи: „България не се е договаряла с канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се за транспортиране на мигранти. Нито ни е предлагано – нито за пари, нито без пари. Какви ли неща не чух по тази тема, но не искам да ги коментирам, защото като ги коментирам, почват след това да правят предаване върху тях. И от фалшива новина се транслира по толкова начини, че след това излизат чудовищни новини. Действително си играят със страховете на хората. Ето Испания, Гърция, Италия се договарят, но ние не се месим, това си е тяхна работа“, каза Борисов.

Той съобщи и новина от последните минути: Гранични полицаи заловили след десет дни преследване каналджии с два джипа и 26 души вътре. По време на операцията и при преследването един от джиповете се е преобърнал, но няма загинали и ранени. „Справихме се прекрасно“, съобщи премиерът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6570 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини