Воля: Каракачанов покори нов връх в безумието и безхаберието

  • 03 юли 2018 13:44

  • 1864
  • 2
Воля: Каракачанов покори нов връх в безумието и безхаберието
©

Военният министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността за пореден път ни изненада с безумна и некомпетентна идея.

Това заявипа в писмо до медиите от партия „Воля“.

Novini.bg публикува пълния текст на изказването без редакторска намеса.

След като без каквито и да е скрупули предложи с парите за пенсии, за заплати на учители, лекари, полицаи да бъдат закупени няколко самолета, след като предложи великия българин с огромни заслуги към народа и страната Йордан Динев да получи най-високото държавно отличие - орден „Стара планина”, сега иска психически неуравновесени хора да влизат в армията като за целта се олекотят психо-тестовете.

Вероятно се притеснява, че ако и него го подложат, няма да ги издържи.

Очевидно е, че Каракачанов няма никакво понятие как да реши проблема с недокомплекта. Идеята му издава управленско безсилие. Нещо повече – пускането на лабилни хора в армията е опасно и вредно за националната сигурност.

Добре, че сред военните ни има останали професионалисти, които разсъждават трезво и също са против. Те са отдали години от живота си на армията и много по-добре разбират от тези неща за разлика от некомпетентните моментни гастрьолори в сектора като министър Каракачанов.

Кой знае дали с тази непредвидимост утре няма да предложи в армията да влизат безпроблемно и лица от третия пол?!  

Министър Каракачанов явно не проумява начело на какъв важен сектор е поставен, че да си военен е много тежка професия, боравиш с оръжие, рискуваш си живота, имаш мисия да защитаваш държавата и народа.

Не може да напълниш българската армия с психически неустойчиви хора, само и само да отчетеш някаква дейност. Да върнеш достойнството на българския офицер –такова, каквото е било преди десетилетия, е възможно чрез адекватни политики и действия, а не чрез компромиси с непредсказуеми последици.  

Във Воля си задаваме въпроса не е ли време вместо да олекотяваме тестовете за армията, да направим задължителни психо-тестовете за политици и особено за министри.
ПГ на Воля категорично ще се противопостави на тази поредна недомислена идея на Каракачанов.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1864 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.07.03 | 20:09

2
Внимателно с тестовете за политиците, защото ако ти се подложиш на такъв + детектор за лъжа си жив изгорял! Леко на завоите, ей!

2018.07.03 | 14:16

1
Марешки не познава законите в Бг, а те са, че в армията могат да работят хора с различен пол и сексуалност

Добави коментар

Водещи новини