Димитър Главчев: Вотът на недоверие беше художествена самодейност

  • 27 юни 2018 08:44

  • 1374
  • 1
Димитър Главчев: Вотът на недоверие беше художествена самодейност
© БТВ

Вотът на недоверие беше художествена самодейност. Това, че само Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е говорила, ясно показва, че може би другите ги е срам да говорят или не им е позволено. Това заяви бившият председател на НС и депутат от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в в сутрешния блок на БТВ. 

"Славчо Велков, който е спец по темата сигурност не присъства, а от присъстващите, от БСП на вота на недоверие, нямаше експерти. Аргументите на БСП не струват, не са издържани. Чудно е защо не направиха вота на недоверие на основа проблема с майките на деца с увреждания", каза още той.

"За това и аргументите за вота на недоверие са им такива, защото са си решили да има вот в началото и края на европредседателството. Победата на БСП ще остане това, че аз си подадох оставка като председател на НС. Те дълго се хвалеха с това", коментира народният представител.  

"Мобилизиран е целият ресурс за сигурност. Престъпленията намаляват с годините", завърши Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в по темата сигурност. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1374 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.06.27 | 23:51

1
ШАЙКООООООООООООООООООООООО

Добави коментар

Водещи новини