Радев поздрави Ердоган по повод преизбирането му за президент на Република Турция

  • 25 юни 2018 14:51

  • 1285
  • 2
 Радев поздрави Ердоган по повод преизбирането му за президент на Република Турция
© Булфото (архив)

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поздрави Реджеп Тайип Ердоган по повод преизбирането му за президент на Република Турция.

"Вярвам, че конструктивният и интензивен диалог ще продължи възходящото си развитие в интерес на мира, стабилността и сигурността на Югоизточна Европа и за справяне с общите предизвикателства в региона“, заявява българският президент в поздравителния си адрес.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изразява увереност, че отношенията между България и Турция и занапред ще бъдат пример за приятелство, добросъседство и ползотворно сътрудничество.

„Вярвам, че вотът на турския народ, изразен на 24 юни 2018 г., ще бъде в основата на стабилното и успешно развитие на съседна Република Турция и на нейния просперитет във всички сфери“, посочва още Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в писмото си до своя турски колега Реджеп Тайип Ердоган.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1285 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.06.26 | 07:34

2
Браво, Гос'ин Фатмак. Ха сега му направи и един минет та на Ер-доганя да му стане хептен хубаво и облекчено.

2018.06.25 | 16:13

1
Напълно нормално към съседна държава. Протокол по цял свят е така

Добави коментар

Водещи новини