Каракачанов за циганите, нападнали полицаи: Дошло ли е времето на тоягата?

  • 24 юни 2018 19:11

  • 43708
  • 30
Каракачанов за циганите, нападнали полицаи: Дошло ли е времето на тоягата?
© Булфото

Вицепремиерът Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността реагира във Фейсбук по повод инцидента в Ботевград, при който цигани нападнаха полицаи с камъни.

Ето какво написа Каракачанов:

"На първо място в качеството ми на гражданин на Република България и след това в качеството ми на заместник министър-председател по обществен ред и сигурност искам да изкажа своята подкрепа за работата на полицаите, които снощи в изпълнение на служебния си дълг са се отзовали на адрес в Ботевград за нарушаване на обществения ред и са били нападнати от цигани. Работата на полицаите е да се борят за опазване на обществения ред, живота и здравето на хората в страната ни. Те ежедневно са на пост, за да имаме всички ние една по-добра и спокойна обстановка за живот. Маргиналите и екстремните субекти, които не желаят да спазват законите на страната ни, ще бъдат поставяни на мястото им с цялата сила и строгост на закона!

Полицаите трябва да знаят, че се ползват с моята безапелационна подкрепа да прилагат всички позволени от законодателството мерки, които един служител на реда има, за да разберат нарушителите, че в тази държава има ред, законност и дисциплина и ние повече няма да допуснем тяхното погазване!       

Разните либерални НПО-та и техните клакьори шумно заклеймиха мнението на съпругата  на моя колега – вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, че са свършили морковите и идва ред на тоягата. Е, господа, дами и там трети такива, каквито се самоопределяте – какво мислите сега? Дошло ли е времето на тоягата или Вие ще си браните подопечния криминален цигански контингент с цената на още невинни човешки животи, само и само да си прибирате лептата по зададената поръчка?

Категорично за пореден път заявявам, че заставам зад българските полицаи  и категорично и отново ще настоявам в законите на Република България да бъде вкарана тяхната неприкосновеност като неизменно право, релевантно с техните професионални задължения. На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата трябва да се сложи край!

Обръщам се към всички български полицаи - изпълнявайте си задълженията, прилагайки изключително и без страх цялата строгост на закона. Вашето задължение е да пазите честните и почтени данъкоплати в Родината ни. Нарушителите трябва да получат своята „лепта“ – да видят затворите от вътрешната страна на стените им".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
43708 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
Setil sa da govori..

2018.06.26 | 04:21

30
Setil sa da govori Myxlioto...Te onezi veche na izbixa prevzexa "Gorata se zapali", triabvashe oshte predi 20-25 god. da vzemete merki i vudvorite red i da zagasite "zapalilite se durveta" kakto se pravi v ymnite durjavi ,aide sia gasete "Gorata"
Урогвай Русия 1:0

2018.06.25 | 17:20

29
Ебре талант е тоя Каракучанов колсултант на Хитлер го стягат.
Атака са?

2018.06.25 | 17:16

28
Чуйте мили сънародници които ви е страх да раждате и да правите деца понеже няма какво да ядете. Така ще си останете скотове понеже не можете да направите разлика между банда и народ който скоро ще разреши демогравска криза на БГ.
Народ който:
1. Никога не е бил роб.
2. Него е страх да прави деца.
3. Него е страх да ражда деца.
4. Живее свободно без предразсъдъци.
5. Него е страх от НИКОГО и го е доказал.
6. Без ограничения в креативността.
7. Доказал се по целият свят че е трудолюбив.
8. Народ с международен език.
9. Народ по древен от Египет.
10. Без шанс заради изроди като Каракачанката и други не доказали се комплексари които не спират да изливат огорчението си от живота върху беззащитни.
Министър Каракачанката ако Бойко не държеше да е на власт на всяка цена ти нямаше да си министър и 60 секунди, без дарник. Физиономиятати издава че си си купил дипломната.


м-р Сапун джиев

2018.06.25 | 17:13

27
Има решение .

2018.06.25 | 17:01

26
Аз благодаря на г-на Каракачанов, първо, за неговата гражданска позиция и второ, за неговата "безпристрастност" като министър. Благодаря, за искрено поднесените чувства на национал-фашист, визирайки само цигани извън закона и давайки допълнително-стимулиращи правомощия за саморазправа на полицейски утайки с циганската етническата общност. Това говорене, г-н Кара(черен)качан
(беглец)ски, ще ви изяде главата ....

2018.06.25 | 13:18

25
Четете по-долу дивотиите на платените тролове на БСП. Простащината е тяхната среда. Само простаци могат да им вярват и да ги подкрепят. Свестните хора ги разбраха що за сдтока са и им обръщат гръб - вече 11 пъти.
Карлсон

2018.06.25 | 08:31

24
Тоя само плямпат и нищо не върши.Е за какво ни е само да го угояваме.
Петрич

2018.06.25 | 07:41

23
Много добре си изпълнява плана за унищожението на Българщината парламента браво на всички до сега плана върви успешно!............
Фаши

2018.06.25 | 07:18

22
Към Тоя: Явно не си много читав човек! А си и ПРОЗ!!! Никъде не се влиза без разрешение на прокурор! Влиза се единствено при така наречената НЕОТЛОЖНОСТ! Това е регламентирано в ЗМВР, ако знаеш какво е това. На всяко ВЛИЗАНЕ, има гражданско представени лица, наричат се ПОЕМНИ ЛИЦА. Едва ли ще ти стане ясно, чети повече книжки и намали чалгата.
Марков

2018.06.25 | 06:42

21
На циганина преди лягане-БОИ и след ставане -БОИ и всичко ще е наред.

Добави коментар

Водещи новини