Цветанов се срещна с представители на Световния еврейски конгрес

  • 20 юни 2018 14:06

  • 688
  • 2
Цветанов се срещна с представители на Световния еврейски конгрес
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с директора по сигурността на Световния еврейски конгрес Омри Сегелман, директора на офиса на организацията за Централна и Източна Европа Ернест Херцог, главния съветник към Световния еврейски конгрес Ячек Кастеланиец, председателя на ОЕБ "Шалом" д-р Александър Оскар и директора по сигурността на ОЕБ "Шалом" Иван Панчев.

По време на срещата бяха обсъдени двустранните отношения, като Сегелман отбеляза, че отличната комуникация и връзка между българското правителство и общество и еврейската общност, Държавата Израел и еврейските организации се дължи на общите ценности и цели за мир и сигурност в региона и в глобален мащаб.

Отбелязан бе успеха на посещението на българската правителствена делегация в Израел и допълнителното задълбочаване на отличните взаимоотношения, за което тя ще допринесе.

Цветанов и Сегелман се обединиха около мнението, че борбата срещу популизма и речта на омразата са ключови за превенцията на радикализацията и целенасоченото изкуствено противопоставяне между различни групи и общности, които в България са в традиционно добри отношения и служат за пример за етническа толерантност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
688 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.06.20 | 15:23

2
ТОЧНО ПРИ ТЕЗИ МУ Е МЯСТОТО.И ТЕ СА ДЯВОЛИ КАТО НЕГО.ДО СИ ГО ВЗЕМАТ С ТЯХ.ТУК НА НИКОГО НЯМА ДА ЛИПСВА.
асд

2018.06.20 | 15:12

1
снимка с големите началници както каза бате бойко.

Добави коментар

Водещи новини