Цветанов разговаря с изпълнителния директор на "Енергоремонт" – Кресна

  • 19 юни 2018 17:20

  • 2244
  • 1
Цветанов разговаря с изпълнителния директор на "Енергоремонт" – Кресна
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разговаря днес със Стефан Дончев, който е изпълнителен директор на едно от най-големите предприятия в област Благоевград - „Енергоремонт” – Кресна.

Дончев посрещна Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и депутатите от ГЕРБ-Благоевград в кабинета си, като сред обсъжданите теми бяха проблемите пред бизнеса и възможностите за финансиране по европейските програми на малките и средни предприятия в новия програмен период, съобщиха от пресцентъра на партията. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Стефан Дончев се обединиха около мнението, че изпълненото от ГЕРБ обещание да се изгради АМ „ Струма” е изключително важно за развитието на региона, защото се подобряват условията за бизнес и туризъм. Домакинът изтъкна, че за първи път политик идва в „Енергоремонт“ за два пъти в рамките на половин година и то при положение, че няма избори. Стефан Дончев поиска да се организира среща на национално ниво, на която представители от всички сфери на бизнеса да коментират новите възможности за развитието на металургията, леярството и др.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2244 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.06.19 | 17:46

1
КАК НЯМА ДА СЕ СРЕЩАТ КАТО СИГУРНО ЦЕЦКО ГО Е СЛОЖИЛ ДИРЕКТОР.ПАК КАТО НЕ МУ КОЗИРУВА.НО КАКВА Е ПОЛЗАТА ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА?

Добави коментар

Водещи новини