Цветан Цветанов в Гърмен: Премиерът Борисов и страната ни изиграха важна роля в процеса по подписването на споразумението между Македония и Гърция

  • 18 юни 2018 17:36

  • 1407
  • 6
Цветан Цветанов в Гърмен: Премиерът Борисов и страната ни изиграха важна роля в процеса по подписването на споразумението между Македония и Гърция
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Българското председателство на Съвета на Европейския съюз изиграха важна роля в процеса по подписването на споразумението между Македония и Гърция. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща в Гърмен с общинските ръководства и актива на ГЕРБ от общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. На събитието присъстваха още народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев.

По време на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че европейското бъдеще на Западните Балкани означава сигурност и стабилност за целия регион. Той бе категоричен, че европейската солидарност е от изключително  значение за България, защото благодарение на тези средства продължава строителството на АМ „Струма“, която ще даде огромен тласък за развитието на Благоевградска област.

Според Цветанов БСП не могат да предложат алтернативна политика на тази на ГЕРБ и непрекъснато се заиграват със страховете на хората. „Красноречив пример е ситуацията с Истанбулската конвенция, която доскоро беше приоритет на БСП. Те се заиграха с изключително чувствителна тема, а в този документ се говори само за домашното насилие. Ежедневно ставаме свидетели на тежки случаи на системно домашно насилие, завършило с трагичен край, каквато бе и случката с 19- годишното момиче в Айтос”, коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

С актива на партията зам.-председателят на ГЕРБ обсъди още актуални политически теми и въпроси, свързани с новия програмен период.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград  Даниела Савеклиева обяви решението на Изпълнителна комисия на ГЕРБ за новите общински ръководства в Гърмен, Сатовча и Хаджидимово и им пожела успех, заявявайки, че трябва да продължат да работят активно и в екип.

Последвайте канала на

Novini.bg
1407 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.06.19 | 08:23

6
"Днес 8.30 Цветанов изсра кафяво лайно , средно твърдо в хотел Ален Мак - Благоевград!
Какво лайно и в колко часа Цветан Цветанов ще изсере утре , ще разберете в следващата емисия новини" Не пропускайте !!!!
ПОЖАРНИКАРА БУДА-ЛА

2018.06.18 | 20:24

5
АБЕ ДНЕС НЕ ПИСАХТЕ ДАЛИ СРА МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, ЩОТО Е ЗАВЪРШИЛ У-ЩЕ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ И МОЖЕ ДА Е ЗАБРАВИЛ....

2018.06.18 | 19:12

4
Боклук си ти Цвъки лайното!

2018.06.18 | 18:27

3
ИНТЕРЕСНО ,ЧЕ КОГАТО Е С ЖЕНА СИ ,ЧЕРВЕНОКОСАТА ВИНАГИ ЛИПСВА.

2018.06.18 | 18:21

2
А ТАЯ ЧЕВЕНОКОСКА КАКВА МУ Е?СИГУРНО ГО ТОПЛИ ВЕЧЕР ПРЕЗ КОМАНДИРОВКИТЕ?

2018.06.18 | 18:20

1
СЪБРАЛ 8 ПОДМАЗВАЧА ПРЕД КМЕТСТВОТО.ТАКЪВ ИМ Е ЕЛЕКТОРАТА НАВСЯКЪДЕ.ВИЖ В ЦИГАНСКИТЕ МАХЛИ,КОГАТО СИ ПЛАТЯТ ИМАТ МНОГО СИМПАТИЗАНТИ.

Добави коментар

Водещи новини