Румен Радев поздрави мюсюлманите в България по повод Рамазан Байрам

  • 15 юни 2018 09:30

  • 3254
  • 1
Румен Радев поздрави мюсюлманите в България по повод Рамазан Байрам
© Булфото

В дните на Рамазан Байрам, посветени на опрощението, щедростта и равносметката, пожелавам вашите домове да бъдат благословени с мир, здраве и щастие. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в приветствие към представителите на мюсюлманското изповедание в страната по повод Рамазан Байрам, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

„Вярвам, че смисълът на всеки празник е да ни сближава. Когато споделяме радостните дни и традициите си, укрепваме единството и силата си да преодоляваме заедно трудностите по общия път“, посочи държавният глава.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на подчерта, че българският народ има многобройни основания да се гордее с традиционното разбирателство между религиозните общности.

„Представителите на мюсюлманското изповедание в страната дават своя принос за съхраняването на това разбирателство и на взаимната толерантност“, каза още в приветствието си президентът.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3254 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.06.15 | 12:36

1
​Ха така, Другарю Фатмак... Хайде сега иди им направи по един минет на ходжите та съвсем да ги облекчиш и зарадваш!

Добави коментар

Водещи новини