Цвета Караянчева се срещна с представители на българската общност в Грузия

  • 10 юни 2018 19:00

  • 3493
  • 2
Цвета Караянчева се срещна с представители на българската общност в Грузия
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на се срещна с представители на българската общност в Грузия.

Българска парламентарна делегация е на официално посещение в Грузия, съобщиха от пресцентъра на НС. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пожела на нашите сънародници винаги да носят в сърцата си България, която мисли и чието сърце тупти за българските общности по целия свят. Вашите впечатления, Вашите мнения и благополучие са изключително важни за нас, отбеляза тя. Затова поддържането на връзката с българите извън границите на държавата ни и защитата на техните интереси е сред приоритетите на Народното събрание и на българските институции, заяви Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пред нашите сънародници. Тя посочи, че именно затова има специално създадена постоянна парламентарна комисия по политиките за българите в чужбина, която активно работи в тяхна подкрепа.

Председателят на Народното събрание разказа на нашите сънародници в Грузия за приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС, акцентира върху неговите успехи и отбеляза, че страната ни изпълнява отлично своите отговорности и задачи. В състава на българската парламентарна делегация са председателят на Групата за приятелство България – Грузия Кристина Сидорова и народните представители Александър Иванов, Йордан Апостолов, Велислава Кръстева и Симеон Найденов.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3493 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.06.10 | 21:35

2
кутула

2018.06.10 | 20:14

1
ДА ПОСЕТЯТ И КАЙМАНИТЕ ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКО МИЛИАРДА Е СКЪТАЛ БОКО В ОФШОРНИ СМЕТКИ.

Добави коментар

Водещи новини