Илияна Йотова: ЕК ни казва: Не сте готови за нашия клуб

  • 09 февруари 2012 08:26

  • 806
  • 6
Илияна Йотова: ЕК ни казва: Не сте готови за нашия клуб
©

Не сте готови още за нашия клуб, това е посланието на поредния доклад на ЕК, обобщи по Нова ТВ Илияна Йотова, евродепутат от БСП.

Нов момент в него бил акцентът върху злоупотребите с изборите и еврофондовете, обидно е, че няма движение по делата, което отбеляза и говорителят Марк Грей, добави тя.

Ние сме тези, които сме подавали сигнали за нарушения на изборите, ние сме потърпевшите от нарушаването на законодателството, когато една партия загуби избори, тя трябва да търси вината у себе си, каза опонентът й Добрислав Димитров от ГЕРБ.

Едно е да не си спечелил изборите, друго - броенето, репликира Йотова, според която имало корупция и купуване на гласове. Слава богу, че докладът е този месец, ако беше по-късно, щеше да има и други изводи, свързани с полицейското насилие, констатира тя.

Една система, която работи, няма как да не допуска грешки. Темата Шенген обаче няма нищо общо и е некоректно да обвързват двете теми. Холандците имат вътрешен проблем, който изнасят навън, няма нужда да се самообвиняваме, каза Димитров.

Големият проблем за Шенген е липсата на доверие доколко можем да опазваме границите си и колко сме безопасни. Има съмнения за корупция у местната власт, вкл. и в граничните райони, каза Йотова.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
806 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
джъдж

2012.02.10 | 21:25

6
Стига с този доклад - проглушихте ни ушите. Няма да спрем да задаваме въпроси ,относно дейността на крими-бригадата Първанов/Марин ,колкото и да се опитвате да бягате от темата. Смятам ,че разплитането на този чорап, е с далеч по голямо значение за българите ,отколкото различните трактовки на текстовете от евродоклада. Другари от БСП - искаме отговори.

2012.02.10 | 10:43

5
Тази прилича на 100год. червена бабичка , газена отдавна от Алцхаймера - да не би доклада да се различава от тоя по ваше време! Говори колкото да разлае кучетата, а колкото до конструираната ог Гоце и компания съдебна система - най - гнилото място в доклада най-малко комунетата трябва да говорат!Абсолютно прав се оказа Цветанов - Ние ги хващаме -те ги пускат!Тъй че заложената от червените бобма с закъснител никой не може да заблуди - може би само някой от чевените клакьорчета ,като Даниела например!
Даниела

2012.02.10 | 10:43

4
Разбира се , не ви интересува ЕС, нали Бате Бойко е покровителстван от САЩ. Защо си мислите ,че това подгъзване на САЩ ще донесе нещо добро за България, освен недай си боже да ни донесе някоя бомба от Иран?
Valentino

2012.02.10 | 00:08

3
BKP--Balgarska Kriminalna Partia.

2012.02.09 | 19:34

2
ТАКА Е но и червения изрод си остава ИЗРОД
Onufrii

2012.02.09 | 13:08

1
Ne razbrah koi ne e gotov za kluba? I koi e gotov? Iotova gotova li e? Govori vse edno mi davche zalaka, za da go preglatna. Blagodaria-niama nuzda.

Добави коментар

Водещи новини