Цветан Цветанов се срещна с представители на ГЕРБ-Гърмен в НС (снимки)

  • 08 юни 2018 14:38

  • 2482
  • 3
Цветан Цветанов се срещна с представители на ГЕРБ-Гърмен в НС (снимки)
© Facebook

Днес в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с представители на ГЕРБ-Гърмен и ученици от област Благоевград, участвали в конкурс на евродепутата Асим Адемов за есе или мултимедийна презентация за бъдещето на Европейския съюз.

На срещата освен Асим Адемов са присъствали и депутатите от ГЕРБ-Благоевград.

Пред гостите, Цветанов е обяснил, че в политиката изключително важно е да можеш да правиш компромиси, като в същото време не изневеряваш на принципите си. "Посъветвах представителите на ГЕРБ от община Гърмен още отсега да започнат активна подготовка по предстоящите догодина европейски и местни избори", написа той във Фейсбук.

В рамките на разговора са били обсъдени актуални теми от обществения и политически живот на страната.

От ГЕРБ-Гърмен са благодарили за възможността да видят истинската работа на българския парламент и са поздравили Цветанов и ГЕРБ за това, че работят активно в регионите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2482 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2018.06.08 | 20:53

3
Герб и БСП се договориха за АЕЦ Белене зад гърба на Българския народ. Пожелаваме им триглави деца и петкраки внуци: да блестят от Лъчевата болест като петолъчна комунистическа звезда!
ПОЖАРНИКАРА БУДА-ЛА

2018.06.08 | 17:56

2
АБЕ ДНЕС НЕ ПИСАХТЕ ДАЛИ СРА МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, ЩОТО Е ЗАВЪРШИЛ У-ЩЕ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ И МОЖЕ ДА Е ЗАБРАВИЛ....
гост

2018.06.08 | 17:56

1
Какви български пари се харчат още от сега да се привикват всеки ден групи обвързани с ГЕРБ с цел изборите -местни и европейски,ами той Цветанов няма време за съществената работа като депутат,защото е заангажиран с изборите,в Галиче-15000 лева от ГЕРБ в други населени места е същото ,дали наистина касата на ГЕРБ е бездънна,та никога не свървшат парите им

Добави коментар

Водещи новини