Цветанов се срещна с кметове и кметски наместници от община Раднево

  • 07 юни 2018 18:19

  • 2643
  • 3
Цветанов се срещна с кметове и кметски наместници от община Раднево
© Фейсбук

"Бъдете посланици на политиките на управляващото мнозинство в парламента и на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Казвайте на гражданите истината и им покажете, че в България се правят хубави неща. Това е единственият ни шанс да се справим с нарастващия популизъм и фалшиви новини".

За това призова кметовете и кметските наместници от община Раднево предеседателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който разговаря с тях днес в Народното събрание. "Те посетиха българския законодателен орган по покана на заместник-председателя на парламента Емил Христов. С гостите обсъдихме технологията на управление у нас, като аз изтъкнах, че за партиите извън властта не представлява проблем да ни подтикват да поемаме трудноизпълними и добрезвучащи ангажименти, защото в крайна сметка отговорността ще я носим ние. Посъветвах кметовете и кметските наместници от община Раднево да отнасят проблемите си до народните представители и до министрите, защото само с държавата зад гърба си те ще могат да осигурят просперитет на региона си", написа Цветанов на личната си страница във Фейсбук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2643 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2018.06.07 | 23:28

3
Ами по времето на Т.Живков така привикваха партийния актив в НС ,но въпроса е как да кажат тези активисти,че стават добри неща в държавата,като такива няма,нали народа трябва да ги усети, а той живее все по зле,по необразован,здравеопазването в провинцията и селата липсва, липсва и полицията,но пък могат да разказват за техния като активисти на ГЕРБ
Mitko

2018.06.07 | 20:16

2
bokluk

2018.06.07 | 19:41

1
az se cudia zahto horata vav radnevo obiavili traur a to kakvo bilo prestapnika grobarski cecko gi bil posetil.ujas.

Добави коментар

Водещи новини