Скандал в парламента, ДПС скандира "оставка" (видео)

  • 06 юни 2018 09:44

  • 8684
  • 3
Скандал в парламента, ДПС скандира "оставка" (видео)
© parliament.bg

Депутати от ДПС скандираха "оставка" в пленарна зала, защото председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отне думата на председателя на Движението за права и свободи Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, поради изтичане на времето.

В крайна сметка Караянчева върна думата на Карадайъ, за да си довърши декларацията и залата се успокои. След края на декларацията председателят на Народното събрание посочи, че когато се чете декларация, винаги се надвишават 10 минути. Ще помоля председателите на парламентарните групи, когато съставят декларации, да се вместват в 10-те минути, каза Караянчева.

Решението на Общинския съвет в Стара Загора за преименуването на 800 местности е тест за българската демокрация и толерантност, каза Карадайъ по-рано в декларация от името на ПГ на ДПС. ГЕРБ доказаха, че не уважават силата на изграденото и не оценяват българския етнически модел. Ясно е, че е лесно да бъдат провокирани и други съветници да приемат реципрочни контрадействия. Нашият апел към вторите е - недейте. Недейте да отговаряте на чуждата провокация за разделение и противопоставяне. По този начин рискувате бъдещето на моята, на вашата, на нашата родина", каза Карадайъ. ДПС призова отговорните институции да предприемат незабавни действия, а всички държавни органи и институции да осъдят всеки подобен акт, който създава предпоставка за напрежение. Призоваваме свободните и активни граждани в защита на демокрацията, посочи Карадайъ, като посочи, че по ирония на съдбата 2018 г. е година на културното наследство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8684 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Червен педераст

2018.06.06 | 10:05

1
ние винаги подкрепяме ДПС и те нас.
МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК

2018.06.06 | 12:17

3
ЗНАМ БЕ ДРУГАРЮ ПОЖАРНИКАР БУДА-ла.....НАЛИ ОЩЕ ДЕЙСТВА КОАЛ;ИЦИЯТА ВИ "БОСТАН"...МУ-ХА-ХА
един

2018.06.06 | 10:30

2
на тоя му трябва половин час да изсрича една страница..

Добави коментар

Водещи новини