Вижте какво ще се обсъжда на петъчния парламентарен контрол

  • 01 юни 2018 07:30

  • 1383
  • 0
Вижте какво ще се обсъжда на петъчния парламентарен контрол
© Novini.bg

 Министри от кабинета "Борисов 3" ще отговарят на депутатски въпроси днес. Това предвижда програмата за работа на Народното събрание, която ще започне в 9.00 часа. 

Министърът на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през ще отговори на депутатски въпрос, свързан с Националната здравна карта. Министърът на земеделието Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в ще отговаря на въъпроси, свързани с проблема с нерентабилната цена на розовия цвят, както и за готовността на министерството за борба с градушките.

В парламентарния контрола ще участва и министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, която ще отговори на депутатските въпроси за местата за настаняване. Министърът на правосъдието Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 ще даде отговор на въпроса какъв е профилът на кандидатите, подали молби за българско гражданство. 

В контрола ще участват още министърът на образованието Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009, министъра на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и други.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1383 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини