Цветан Цветанов проведе работна среща със зам.-председателя на сръбския парламент Владимир Маринкович

  • 30 май 2018 18:58

  • 1500
  • 2
Цветан Цветанов проведе работна среща със зам.-председателя на сръбския парламент Владимир Маринкович
© bulphoto (архив)

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща със заместник-председателя на сръбския парламент Владимир Маринкович.

Двамата разговаряха в Тирана по време на регионалната Балканска молитвена закуска. Маринкович благодари на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че 15 години по-късно Българското председателство на Съвета на ЕС е успяло да върне Западните Балкани във фокуса на европейския дневен ред. Той подчерта ключовото значение на Срещата на върха между ЕС и Западните Балкани, която е позволила страните от региона да получат по-ясна европейска перспектива.

Заместник-председателят на сръбския парламент благодари на Цветанов и за акцента върху Западните Балкани по време на Парламентарното измерение на председателството. "Надявам се процесът на европейска интеграция за страните от региона вече да е придобил необратим характер", сподели Владимир Маринкович.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1500 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПОЖАРНИКАРА БУДА-ЛА

2018.05.30 | 20:11

2
АБЕ ДНЕС НЕ ПИСАХТЕ ДАЛИ СРА МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, ЩОТО Е ЗАВЪРШИЛ У-ЩЕ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ И МОЖЕ ДА Е ЗАБРАВИЛ....
mp

2018.05.30 | 19:31

1
kolegi ne vi li omrazna vece da gledate ejednevno mutrata na tozi prestapnik ot grob.

Добави коментар

Водещи новини