Проф. Константинов: България има нужда от АЕЦ "Белене" (видео)

  • 28 май 2018 07:54

  • 3660
  • 3
Проф. Константинов: България има нужда от АЕЦ "Белене" (видео)
©

Крайно време беше държавните институции да действат заедно. Както сега си говорим, че има предостатъчно ток, така след известно време ще се окаже, че няма ток.

Това каза в ефира на БТВ проф. Михаил Константинов, който коментира посещението на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в Русия и предстоящото такова на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Министър-председателят ще разговаря за енергийните проекти и главно за АЕЦ "Белене". Руският реактор за електроцентралата е стар, но сигурен. Мисля, че е рано да се говори за "Български поток". Нещата започват да вървят в правилна посока. Другата тема ще са санкциите срещу Русия", разкри проф. Константинов. 

"Надявам се, че нещата с името на Македония ще се решат. Най-вероятно то ще произлиза от географско понятие. България не е някакво безпомощно същество. Трябва да обърнем внимание на армията си и тогава ще може да се справяме с проблемите. Причината всчики да натискат Европа, говоря за Русия и САЩ основно, е, че Европа във военно отношение е джудже", категоричен бе той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3660 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.05.28 | 11:03

3
Празнодумец!
един

2018.05.28 | 11:02

2
Мишо това което говориш съм сигурен че не го мислиш
Професор

2018.05.28 | 10:01

1
Колегааааа , много се изложи с това изказване !!!

Добави коментар

Водещи новини