Инициативата на Марешки за дупките по пътя продължава

  • 26 май 2018 13:25

  • 3516
  • 3
Инициативата на Марешки за дупките по пътя продължава
© Булфото (Архив)

Ще предприемем и в други населени места инициатива за запълване на дупки по улиците, ако хората са доволни, а мисля че са, и ще се опитаме да стигнем до всяко едно кътче на България.

Това заяви зам.председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, който днес заедно със свои съмишленици организира запълване на дупки по ул. "Константин Фотинов" във Варна.

Марешки коментира, че запълването на дупки се прави със собствени средства, събират се дарения, а не със субсидията на партията. По думите му партията досега не е изхарчила нито лев от субсидията, защото като цяло "Воля" е против нея. "Ако утре все пак се вземе решение да няма субсидии, всички партии трябва да са готови да ги върнат, и затова ние не сме изхарчили нито лев", уточни той.

Марешки съобщи още, че за реализацията на инициативата му са закупени чисто нови машини, което по думите му показва "сериозността на намерения". Той коментира, че ще продължи кампанията, "докато във Варна не остане дупка, независимо че е абсурдно една малка формация като "Воля" със собствени сили да оправи целия град, а и цялата държава.

"Явно е така - или трябва да сменяме управниците, или трябва да се оправяме сами", каза още зам. председателят на парламента.

Последвайте канала на

БТА
3516 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.05.26 | 16:12

3
Чаталджа е дупка до дупка , Фотинов , Васил Друмев също и не само те в централната част на Варна ! Но най - голямата дупка е Портних ! Всеки ден го псуват хиляди ! Нагло копеле !
321

2018.05.26 | 14:56

2
улица Васил Друмев е само от дупки и кръпки - подлеза на спортна зала, също - ИМА ЛИ КМЕТ ВЪВ ВАРНА
Валентин Абаджиев

2018.05.26 | 14:15

1
Поздравявам г-н Марешки! Особено за неговото и на ПП "Воля" становище за субсидиите, предвид реалните доходи на българското население.

Добави коментар

Водещи новини