Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер

  • 16 май 2018 10:58

  • 1617
  • 2
Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер
© Пресцентър ПП ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с председателя на Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент Манфред Вебер. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Двамата обсъдиха редица теми от дневния ред на Европа, включително сигурността на гражданите, икономическия растеж и подобряването на стандарта на живот и равноправните перспективи за развитие на гражданите от страните членки от Централна и Източна Европа.

Вебер поздрави Цветанов за успешното протичане на Българското председателство на Съвета на ЕС и за акцента, който то поставя върху европейската перспектива пред Западните Балкани.

Председателят на Групата на ЕНП подчерта и важността на усилията на правителството на Бойко Борисов за защита на външната европейска граница с Турция и за изграждането на необходимите възпрепятстващи съоръжения по нея. Вебер изрази задоволството си от реализираните политики на правителството и управляващото мнозинство в парламента.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа информира Манфред Вебер за политическата ситуация в страната и актуалните теми, които вълнуват българското общество, включително пакета за "Мобилност".

Двамата обсъдиха и парламентарния контрол над дейността на Европол чрез Групата за съвместен парламентарен контрол от страна на националните парламенти и Европейския парламент, като бе отбелязан успехът с приемането на процедурните правила за работата на Групата по време на срещата в София през март тази година.

Радина Лазарова
1617 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини