Иван Гарелов: Русия е заложила на развитието на собствените си отрасли

  • 12 май 2018 17:44

  • 3261
  • 13
Иван Гарелов: Русия е заложила на развитието на собствените си отрасли
©

Особени са условията за развитието на руската икономика. Има няколко предпоставки, за да смятаме, че намаленията на Путин са сериозни. В един момент, в който целият свят вижда, че Русия е създала нови видове в света въоръжения, това говори много. Голям част от средствата им отиват именно във военната промишленост. Русия е заложила на развитието на собствените си отрасли, каза Иван Гарелов в предаването "Офанзива".

Оставането на Медведев като премиер означава сигнал към Запада, че Русия ще търси контакт, дори с Америка. Моите очаквания са, че напрежението, което се създава между Щатите  и Русия е, че всяка грешна стъпка може да доведе до световен конфликт или до масата на преговорите. Путин досега каквито и характеристики да му се правят, не може да се отрече, че пишат нещо и решенията му в този момент се въртят обратно. Той би трябвало да си дава сметка, че търпението на руския народ не е неизчерпаемо. Той трябва да се съобразява и се стреми към това., категоричен беше той.

Това, че Нетаняху отиде на парада на победата е знаменателно, защото преди 20, 30 години съществуваше идеалогическо разделение на света. Това, че той е в Москва на пръв поглед няма странно, защото евреите са пострадали от Германия. В същото време Путин развива добри отношения с Израел.  Съвременният свят е сложен.  На няколко пъти Нетаняху и Израел успяват да получат мълчаливото съгласие на Москва за своята безопасност, но предполагам, че за това той трябва да даде нещо, сподели още Гарелов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3261 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини