Мустафа Карадайъ: Без стабилни Балкани няма как да има сигурност в Европа (видео)

  • 04 май 2018 11:26

  • 3267
  • 1
Мустафа Карадайъ: Без стабилни Балкани няма как да има сигурност в Европа (видео)
© novini.bg

Лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, протече декларация от парламентарната трибуна името на Движението по повод първата година от управлението на кабинета „Борисов 3“.

Имаме правителство на обезсмислените обещания, заяви той. „Мантрата - така пожела народът, отдавна изгуби смисълът си“, заяви той и поясни: „Имаме налице сбор от празни обещания, съчетан с език на омраза“.
„Нито една реформа не се случи и няма идея да се случи при такава нужда във всички сфери. Като опозиция можехме да наблюдаваме и да правим оценки, но отговорността пред гражданите ни кара да бъдем активни и да противодействаме“, каза Карадайъ и призова: „премиерът, ГЕРБ, БСП и всички национално отговорни партии да не се подвеждат от популизма“.

„Без стабилни Балкани няма как да има сигурност в Европа“, напомни Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. „ДПС в нито един момент не забрави, че мирът и сигурността са най – важни“, обясни той.

„Ние няма да пестим усилия, за да бъде по-добра, просперираща, силна, обединена и мирна Европа“, заяви лидерът на Движението и напомни: „Никога не е късно човекът да се върне в пътя“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3267 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.05 | 03:34

1
Така е, трябва и там някой като ДПС да регулира раздаването на порциите та да се кротнат малко.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини