Свиленски: Винаги ни обвиняват, че на протестите има само възрастни хора. Вие вчера видяхте ли пенси

  • 02 май 2018 08:00

  • 6857
  • 4
Свиленски: Винаги ни обвиняват, че на протестите има само възрастни хора. Вие вчера видяхте ли пенси
© БНТ

Важно е колко хора бяха наистина на площада. Дали са 12 или 15 хиляди не е важно, важно е те да бъдат чути. Това показва, че българинът се събужда, и вече не го е страх. Това заяви депутатът от БСП Георги Свиленски в сутрешния блок на БНТ.

"След протестът трима министри нарекоха хората, които защитават правата си, дефилиращи по София", каза още той.

"Осигурихме превоз за тези хора, които са поискали. Винаги ни обвиняват, че на протестите, има само възрастни хора. Вие вчера видяхте ли пенсионери", попита Свиленски.

"Ако не си от ГЕРБ си вън, ти си мачкан и уволняван. Не всички са партийно обвързани, може би мога да извадя десетки примери, разходете се в държавната администрация, за да видите за какво става на въпрос", допълни депутатът от БСП.

"Продължихме с протест за свобода на словото, на 111 място сме по свобода на словото, по наше време бяхме на 69 място", каза Свиленски.

"Отговорността е ясна на кого е, от 10 години в ЕС, над 8 години ГЕРБ управляват. Номерът е 4 години да управляваш без да има оставки, просто си играем избори. Не искаме Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да управлява, той доказа, три пъти, че не може", коментира депутатът.

"Искаме управление, което да държи на българският гражданин. БСП не руши държавността, а Борисов не е идвал от какво го избраха. Два пъти само, а за една година - един петък", завърши Георги Свиленски.

Радина Лазарова
6857 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.05.03 | 10:27

4
НЕ СЪМ ОТ БСПто,НО КАТО ЧУЯ ЗА ДЕГЕНЕРАТИТЕ ОТ ШАЙКАТА НАПРАВО МИ СЕ ДОПОВРЪЩА.ГАДОВЕ
малииииииииииииииии

2018.05.02 | 19:54

1
сигурно червено повръщаш,аи сиктир бе червена кратуно!!!!!!!!!!!!!!!
ТЯХ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ ИЗСРА ГИ

2018.05.03 | 10:26

3
МАЛКО СТЕ !! ДЪРТИ ПАПАГАЛИ СТЕ !!! КРАДЛИВИ МЪРШИ СТЕ !!!
морския

2018.05.03 | 10:26

2
А бе КЕЛЕШ,вие като бяхте на власт крадяхте без мярка-сега ревете,/А ГА ЯДАХТЕ КИФТЕТАТА НИ РИВАХТЕ/мамицата ви крадлива.ПОПУЛИСТИ ,ТЕРОРИСТИ И КРАДЦИ!!!

Добави коментар

Водещи новини